2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو مسائل دامپزشکی دارویی زیبایی من نفر اولم متاسفانه تو مسئله روابط با شوهر و خانوادش لنگ میزنم 

هرجا سوالی بود تگم کنید شک نکنید بهترین راه حل میدم ک دعام کنید بعدش 

اول اینکه دوست عزیز با نخ و وکس صورت رو سعی کن اصلاح نکنی احتمالا پوستت چرب هست مو از ریشه دراری وقتی رشد کنه با خودش چربی رو به سطح پوست میاره و میشه جوش این ازین ، الان کاریه ک شده پس باید  چکار کنی ؟؟؟ بهت میگم ....محلول اریترومایسین شرکت پاکدارو چهار درصدشو میگیری میزنی ب جوشات با پنبه میمالی ب صورتت قبلش صورتتو با ی شوینده ملایم میشوری بعد اینکه اگر دیدی جوشا بزرگ هستن پماد پانژل میزنی رو جوش گنده ها آب روی اتیش هست و دو روزه خوب میشن

تو مسائل دامپزشکی دارویی زیبایی من نفر اولم متاسفانه تو مسئله روابط با شوهر و خانوادش لنگ میزنم هرجا ...

اولشو بامزه گفتی😄🫶

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اولشو بامزه گفتی😄🫶

بقران جوری تو چرخه معیوب مادرشوهر خواهرشوهر و شوهرم گیر کردم انگار ن انگار من همون ادمیم ک دکترا داشت همون ادمیم ک زیبا بود شاد بود پرانرژی بود الان دیوونه شدم اصلا همش گریه میکنم اعتماد بنفسمو باختم کلا امید ب زندگیم رفته 

بقران جوری تو چرخه معیوب مادرشوهر خواهرشوهر و شوهرم گیر کردم انگار ن انگار من همون ادمیم ک دکترا داش ...

خواهش میکنم با خودت مهربون باش و اگر بچه نداری ازین لوپ بیا بیرون

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

خواهش میکنم با خودت مهربون باش و اگر بچه نداری ازین لوپ بیا بیرون

عزیزه مهربونم میدونم باید خارج شم ولی پس انداز ندارم پول ندارم حامی ندارم خانوادم فوت کردن ی جور گرفتاریه از طرفی من میگم شاید یک درصد همسرم خانوادشو شناخت شاید ی روزی با من خوب شدش ، شاید فهمید اونا منو ازار میدن ، گاهی میگم شاید این تجربه ها برای تعالی روحم لازمه ، گاهیم میکم باید خودکشی کنم خستم ، در کل روح و روان سالمی برام نمونده ، و افسرده و غمگینم ، کاش ی روز منم حالم خوب بشه 😔💔

عزیزه مهربونم میدونم باید خارج شم ولی پس انداز ندارم پول ندارم حامی ندارم خانوادم فوت کردن ی جور گرف ...

میفهمم چقدر اذیتی

اصولا من یکی که به تغییر آدما امیدوار نیستم..

نمیگم به سرعت بیای بیرون از رابطه 

همین الان شروع کن بازسازی خودت

شروع کن سرکاری 

دورکاری

منبع درآمدی

فکر و خیال الکی نکنی

اعتماد به نفستم برگرده

چی خوندی درس گلم؟