2777
2789
عنوان

از حرف و حدیثای مردم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 48 پست
ای بابامن این فامیلو واقعا درک نمیکنمخب بابا شاید یکی دلش بخواد تا سی سالگی ازدواج نکنهعجباایشالا که ...

ممنون عزیزم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲۴ سالته؟من خیلی اقوام خودم حتی عزیزترین کسم بهم طعنه میزد که پیر شدی کی ازدواج میکنی کی بچه میاری ب ...

بله ۲۴ ام

الان متاهل هستین؟

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
مامانم میگه از روی دلسوزی نصیحتت میکنن

بیخود میکنن مگه چیز ولش کن .خود مادرت باید یه چی بگه .

تو همه چی دخالت میکنن .ازدواجم کنی بچه چرا نمیاری بچه اوردی دومیه رم بیار اوردی خیلی چیزای دیگه 

بله ۲۴ امالان متاهل هستین؟

اره ولی خون به جیگرم کردن مواظب باش بخاطر حرف بقیه خودتو تو چاه نندازی همون مردم اگه مشکلی پیش بیاد به ی ورشون نیس 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
نه انرژی درمانگرم و کارم هست کاملا حس کردم

اهان من خودم اعتماد به نفس ندارم از ظاهرم راضی نیستم

اما حسادت دیگران رو حس میکنم چون همش میگن چرا درس میخونی  زن فقط باید خونه دار ی کنه و...

چهارقل زیاد میخونم

اهان من خودم اعتماد به نفس ندارم از ظاهرم راضی نیستماما حسادت دیگران رو حس میکنم چون همش میگن چرا در ...

نداری چون حس می‌کنی نسبت به سنت عقب افتادگی اگر نه صورت زیبایی داری و اخلاق نیکو