2777
2789
عنوان

از حرف و حدیثای مردم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 48 پست
مردمن متاسفم واقعا وقتی میخوان خودشونو سفید کنن میگردن عیب یکیو پیدا کنن هی تو جگع اگه کسی ازش ایراد ...

هرجا میرم میگن سخت نگیر بهارت میگذره و...از این حرفا

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه ۲۴سالتهچقد عجیب شدن ملت از بس دخترارو ۱۴_۱۳ساله شوهر میدن یکی که بالای ۲۰سالشه میگن ازدواجش دیر ...

بله الان مثل دهه شصت نیست

دخترا نهایت تا ۲۲ نامزد میکنن

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
نه هرکی ازدواج میکنه از فامیل و خانواده دور میشه دست از سرش برمیدارنخودم مجردای مث خودم دیدم بعد ازد ...

ای بابا

من این فامیلو واقعا درک نمیکنم

خب بابا شاید یکی دلش بخواد تا سی سالگی ازدواج نکنه

عجبا

ایشالا که یک خواستگار با اخلاق و عالی برات بیاد عزیزم و خوشبخت بشی تا اونا هم دهنشونو....

۲۴ سالته؟

من خیلی اقوام خودم حتی عزیزترین کسم بهم طعنه میزد که پیر شدی کی ازدواج میکنی کی بچه میاری بهم میگفتن همسن تو بودیم دوتا بچه زاییده بودیم و.... کلی غصه میخوردم حالا چندسالم بود همششس ۱۹ سال 

کثافتای عوضی حلالشون نمیکنم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دلیل ازدواج نکردند چیه ؟ مثلا درس میخونی . چون سن دختر بالا میره خاستگاراشم کم میشن نم نم .بازم بستگ ...

دارم درس میخونم اما مورد مناسب باشه ازدواج میکنم

بله الان مثل دهه شصت نیستدخترا نهایت تا ۲۲ نامزد میکنن

متاسفانه فرهنگ جامعمون اومده پایین

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشی گلم..توام دعا کن منو

ممنون همچنین انشالله حاجت روا بشین

متاسفم واقعا ..ولشون یه روز خودشون به اون نقطه از قضاوت میشن میرسن خودتو ناراحت نکن

مامانم میگه از روی دلسوزی نصیحتت میکنن