2777
2789
خاک تو سرش به روت نیار نمیدونم بزنگ ۱۴۸۰ مشاوره رایگانه تلفنیه

تو همه موارد مشاوره میده ؟یا فقط مشاور ازدواج هست ؟

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیانت جواب خیانت

آدم خودش و بی شرف نمیکنه برا یه آدم بی شرف ....

همیشه میگم بازم میگم حتی طلاق هم شد آخرش جوووری زندگی کن جوری زندگی کن که نگن خوب شد رفت بگم از دست رففففت بزار سرقت زیر سوال نره ولی همین طور بی شرفی اونا او بره

اسید تو آفتابه رو پیشنهاد میدم حالا که شرایط طلاق نداری لااقل اونم بسوزون فقط دل خوت نباشه

وای اینو گفتی برای یه پزشک پیش اومد تو کیلینیک اشتباهی به جای اب از اسید استفاده کرده و سوخته اونجاش

خانم هایی که اینجا گفتید خیانت دیدید و موندید به خاطر بچه هاتون شما زن نیستید شما شیرزن هستید.

عروس فامیل ما بعد از ۲۲ سال زندگی مشترک و یه پسر دانشجو و یه پسر خردسال توی گروه تلگرام عاشق یه مرد از شهر دیگه ای شد طلاق و مهریه سنگین گرفت و صیغه اون مرد زن دار شد اونم مهریه شو بالا کشید و در طی این مدت دوستی های زیاد را امتحان کرد خانواده ش طردش کردند رفت شهر دیگه ای که کسی نمی‌شناسندش کارگری و یه همکارش معرفیش کرد برا ازدواج و الان شوهر کرده به یه مرد میانسال کارگر روزمزد که اعتیاد هم داره به لحاظ برهنگی بسیار پایین هستند و همش اذیته تو خونه شوهرش چند سرویس طلا و کلی قر و فر داشت گاها شوهرش درکش نمیکرد اما اون جوری نبود که طلاق بگیره ناگفته نمونه ۱۵ سال قبلش هم عکس پسری تو کیفش بود گفته بود دوست پسر خواهرمه و شوهرش بخشید

استارتر جان

اگه همینی که گفتی باشه

نتونم سوا بشم

به روش نمیارم

چون که قبح گناهش می‌ریزه

تاحالا قایمکی شکر می‌خورده 

ببینه خبر دارم کاری هم ازم ساخته نیست 

علنی می‌کنه

علنی بیشتر غصه میخورم مگه نه؟!

یکی گفت خیانت جواب خیانته

زیادم میگن اینجا و جاهای دیگه درست؟

ولی سگ گازم بگیره گازش میگیرم؟

خیانت کنم که آبروی پدرم بره ،برادرام و اقوام و بچه هام؟!

که فردا انگ مادر هرزه هم به پیشونی بچه هام بخوره

سوای عفت و نجابت و حیا و انسانیتی که از خودم لکه دار میکنم

من انسانم

شاید یکی خواست هم رده ی گ و ه خودشو پایین بیاره

من هنوز انسانم هیچ وقت خودمو همسطحش نمیکنم

استارتر جاناگه همینی که گفتی باشهنتونم سوا بشمبه روش نمیارمچون که قبح گناهش می‌ریزهتاحالا قایمکی شکر ...

ممنون لم خییلی لطف کردی من خیانت تو ذاتم نیس

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔