2777
2789
دیگه کسی که خیانت کرده عادت میکنه. میدونی خیلی عذاب میکشم وقتی میبینم ولی انگار دیگه دوستش ندارم.

سخته منم ندارم خیییلی دلم شکسته 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلا مدرک داشتم همه از دستم رفت خوب شد هرروز اون چت هارونگا میکردم و گریهیکی دیگه عشق حالش کرده من د ...

😭😭💔

من کلی چیز دیدم ازش چند وقت پیش هم مثل تو پیشش بودم دیدم یه دختر پیام داد اصلا بخامم دیگه گوشیش نگا ...

اره نگاه نکن. اگه بچه داری پای بچه ات بمون. اون طفلکا خیلی گناه دارن. درسته خیلیها میگن طلاق گاهی برای بچه ها بهتره. ولی به نظرم بهتر نیست. برای من که نیست. چون پشتوانه مالی ندارم. اگه برم باید ازش بگذرم و برم. دلم همش پیششه

یه روانشناس راجب خیانت صحبت میکرد 

میگفت یه مراجعه ای داشته بخاطر خیانت همسر اچ پی وی گرفته دیر متوجه شده و سرطان هم گرفته 

میگفت من الان چند سال باید روی این زن کار کنم عزت نفسش ترمیم بشه چند سال طول میشکه بیماریش درمان بشه 

بخاطر کی ؟بخاطر کسی که احتمال خیانتش سه برابر از ادم دیگه بیشتره  

در اخرم گفت برای هر کسی که خیانت دیده چارش فقط طلاقه 

دقیقا منم کلی جزر میشکنم تحقیر میشم از طرف خانواده خودم چقدر پیشنهاد خیانت میبینم از سمت خانواده شوه ...

میفهمم حالتو. منم خیلی مسخره شدم. 

ولی ما مادریم برای چی میگن مادر جونشو برای بچش میده. همینه دیگه. منم دیگه کنارش نمیشینم. 

لیاقت ما رو نداشتن

بهش گفتم برو با همون هرزه ها که فکر میکنی فقط با تو هستن. گفتم تو فرق زن زندگی و هرزه رو نمیفهمی. تو این دوره زمونه که زنهای زیادی خیانت میکنن تو لیاقت زنت رو نداری. 

یه روانشناس راجب خیانت صحبت میکرد میگفت یه مراجعه ای داشته بخاطر خیانت همسر اچ پی وی گرفته دیر متوجه ...

کاش مام میتونسیم طلاق بگیریم کاش

سخته منم ندارم خیییلی دلم شکسته

عزیز دلم. میفهم حالتو . مثل خودمی. زجرش زیاده. کم کم از دلمون میرن حالمون بهتر میشه. خیلیها مثل من و تو دارن از این هرزه ها آسیب میبینن ولی خب از کحا معلوم بچم رو ول کنم برم خوشبخت بشم؟