2777
2789

بروش بیاری وقیح میشه 

اگه همچین چیزی بفهمم دیگه فاتحش خوندست هیچوقت دلم نمیسوزه و خودم رو تو اولویت قرار میدم هر چند که الانم اینجوریم اما بیشتر از این سعی میکنم از زندگی لذت ببرم و به چشم عابر بانک بهش نگاه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتاری چیکار کنم

من تجربه خودم رو میگم 

بیخیال شو تا میتونی ازش پول بکن به خودت برس به اون هم به چشم یه هم خونه که خرجت میده نگا کن

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

من که کلا همه رو پاره میکنم شیپور برمیدارم و خودمو عملا بدبخت میکنم بعدم توقع دارم درست شه بشینه سر ...

نمیتونم ازش متنفرم  چجوری محبت کنم

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
34ینی مث صابق رفتار کنم سخته دلم میخواد بروش بیارم بگم ازش متنفرم و عین همخونه باشم باهاش

اگر فایده داره به روش بیار شوهر منکه اگر به روش میاوردی میگفت دلم میخاد میخای بمون میخای برو بدتر رابطشو علنی میکرد

من تجربه خودم رو میگم بیخیال شو تا میتونی ازش پول بکن به خودت برس به اون هم به چشم یه هم خونه که خرج ...

شمام خیانت دیدی 

بروش اوردی

اگر فایده داره به روش بیار شوهر منکه اگر به روش میاوردی میگفت دلم میخاد میخای بمون میخای برو بدتر را ...

کال منم همینه اکه بروش بیارم 

ندارم هیچ حامی ندارم کارم نمیتونم

یکم گذشت بگونه تو خونه سختم الانم گرونی میخام کمک خرج باشم الکی بگو بزارع بری سرکار 

اصلا جوری رفتار کن نفهمه متوجه شدی 

اینطوری اجازه داد بری  یکم گذشت حالا ان موقع میتونی بهتر فکر کنی

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

۲۴ سالمه باردارم ۱۷ هفته امروز بهم گفت تو انتخاب من نبودی به زور خانواده ام گرفتمت و برام جذاب نیستی و جذابیت نداری هیچ وقت برام نداشتی از صبح آنقدر گریه کردم زیر دلم و کمرم داره می کشه از درد ای کاش می تونستم جدا بشم 

از کاش راهی بود واسه نبودن بچه