2777
2789
آره دقیقا همین میشه منم اگه بچه نداشتم یه لحظه هم تحمل نمی‌کردم

اره ادم بچه نداشته باشه مسیولیت نداشته باشه میره خونه پدرش یه لقمه نون میخوره راحت میخوابه دیگه عذاب نمیکشه ولی این بچه ها رو ما آوردیم. ولی حالا که میخوایم بمونیم باید مادر شاد باشیم. خیلی خیلی سخته ولی باید تلاش کنیم. 

اره واقعا‌. ده روز منو از خونه بیرون کرد بچمو بهم نداد. اون ده روز خونه پدرم و خواهرم فقط دخترم رو م ...

اینستا دارین 

میشه این پیج برام پیدا کنی لطفا 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ادم بچه نداشته باشه مسیولیت نداشته باشه میره خونه پدرش یه لقمه نون میخوره راحت میخوابه دیگه عذاب ...

آره اونا چه گناهی کردن مگه خودشون خاستن به این دنیا بیان🥲گناه دارن 

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

خداااا برا هیچ کس نیاره حتی دشمنم ایشالله .....ولی من میرم باور کن میرم بچه هم دارم ولی خدارو شکر زیبارو از همه لحاظ دارم دیگه این به خواد خیانت بکنه مشخصه تنش می‌خواره ادمم نمیشه فقط همون ایدزی و مریض میشیم من میرم بعد دوسال هم اگر بتونم کار پیدا کنم و پیشرفت حتی پرستاری از سالمند انجام میدم اصلا خاطرم هم بشورم با عن سر به میز نشینم سرو سامون گرفتم بچه هامم میبرم بزار همون خرابا بهش سرویس میدن بازم سرویس بدن

آره 😞ولی خداروشکر همینا رو داریم تنها دلخوشی همونه

آخ اره خدا برامون حفظشون کنه. من قبلا باردار شدم اون نامرد مجبورم کرد سقطش کنم. همون هفته های اول. ولی هنوز به یادشم. میگم اگه بود الان شیش سالش بود. ولی از یه طرف میگم حداقل اون نموند بدبخت بشه

یعنی چی شرایطش نیس ساکت بمونید؟شرایطشو ایجاد کنید خبپول ندارید برید سرکار خودتون حامی خودتون باشیدیع ...

زن و در خفا بال میکنن یه احمق نفهم ازش میسازن این ساکت بمونه به روش نیاره شوهرش ادامه نمیدهم🤣🤣