2777
2789
من حتما به روش میارم🫠 بعد هم از روانشناس کمک میگیریماگه پشیمون نشد و من نتونستم ببخشمش طلاق عاطفی و ...

ادمیه ک زیر بار نمیره هزارتادوز کلک سوار میکنه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمیه ک زیر بار نمیره هزارتادوز کلک سوار میکنه

خب باز هم طلاق عاطفی

البته من با توجه به روحیات خودم میگم

نسخه نمیپیچم🥲 

ولی اگه بچه داشته باشم هر جور شده جدا میشم تا توی خانواده سرد بدتر آسیب نبینه

خوب کاری کردی بنظرت من بروش بیارم ب اسمم میزنه

نمیدونم گلم

همسرم بخاطر آبروش از همه جیز میگذره خونه که چیزی نیس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.ببین دقیقا منو شوهرم هم سن شما و همسرت هستیم و این مسأله برام پیش اومده به سوالات جواب بده تا راهنماییت کنم.

بچه داری؟

خیانتش در چه حدی بوده و مطمعنی؟

اگه بگی میری ناراحت میشه؟برات تلاش میکنه؟

اولین بارشه؟

مستقلی ؟

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.ببین دقیقا منو شوهرم هم سن شما و همسرت هستیم و این مسأله برام پیش او ...

سلام گل 

نه ندارم بچه

خیانتش ک مطمعنم ولی نمیدونم جنسیهم بوده یانه 

منو اصلا دوس نداره و فک نکنم تلاشی هم بکنه اگرم بکنه ابروش فقط مهمه شاید برااینکه ابروش نره فقط چون مهمه براش

چشم چرون بود خیییلی وقتا میدیدم کلن دور یدختر میچرخید ولی اولین بار اینچیز دیدمک اونم زد زیرش گف پیج فیک 

نه مستقل نیسم

سلام گل نه ندارم بچهخیانتش ک مطمعنم ولی نمیدونم جنسیهم بوده یانه منو اصلا دوس نداره و فک نکنم تلاشی ...

ببین همسر منم می‌گفت اگه یه روزی بری قهر نمیام دنبالت.من به روش آوردم اولش زیر بار نرفت با مدرک بهش ثابت کردم که زیر بار رفت بعدش التماس شروع شد من دلم نرم شد بهش یه شانس دادم بعد دیدم نه بابا فیلمش بوده دیگه این سری ولش کردم رفتم دیگه به غلط کردن افتاد ولی هیچ جوره کوتاه نیومدم گفتم فقط طلاق.مردا ببینن کوتاه میای پررو میشن ولی بدونن از دست میری برات همه کار میکنن.قبلش از هیچچیش خبر نداشتم الان دیگه جرعت نمیکنه

سلام گل نه ندارم بچهخیانتش ک مطمعنم ولی نمیدونم جنسیهم بوده یانه منو اصلا دوس نداره و فک نکنم تلاشی ...

اول اینو بهت بگم که کنکاش نکن چون فقط روح روانت بهم میریزه بی خبری خوش خبریه.ولی گوشی بیاد دستت  که آره دیگه شوهرت آب باشه شناگر خوبیه حواست کامل بهش باشه.بروش بیاری هم چون مدرک نداری و میزنن زیرش ولی به طور نامحسوس زیر نظرش بگیر از رفت و آمداش مشخص میشه بهم بگو اگه روزی خیانت کنی دیگه رنگ منو نمی‌بینی.من خودم خیلی به شوهرم وابسته بودم ولی الان دیگه نه.ببین یه چیزی یاد بگیر یه درآمد هر چند کوچیکه داشته باشی عالیه خلاصه خودتو قوی کن که زیاد ضربه نخوری خواهشاً فعلا بچه نیار

ببین همسر منم می‌گفت اگه یه روزی بری قهر نمیام دنبالت.من به روش آوردم اولش زیر بار نرفت با مدرک بهش ...

خب تو دوست داره همسرت خیییلی فرق داره

اول اینو بهت بگم که کنکاش نکن چون فقط روح روانت بهم میریزه بی خبری خوش خبریه.ولی گوشی بیاد دستت که ...

ممنون گلم از مهربونیت 

من خودم اگه بچه نداشتم بی سر و صدا میرفتم که پیدام نکنه و دیوونه بشه همون برام کافی بود. ولی بهش حتما بفهمون که میدونی و بگو من می‌دونم اینجور آدمی نیستی ولی اگر بهم خیانت کنی رنگ مو نمی‌بینی.اگرم میتونی مدرک جمع کنی طرفو پیدا کنی به طور قاطع بگو طلاق می‌خوام چون مردا بیشتر دنبال چیزی میرن که می‌خوان ازدست بدن.خلاصه قوی باش .اگه بتونی بامدرک به روش بیاری و بری دنبالت بیاد التماست کنه و یه چیزی هم به نامت کنه تا عمر داره سمت اینکارانمیره ولی به شرطی که مطمعن باشی میاد دنبالت.برای همه نمیشه یه نسخه پیچید

من خودم اگه بچه نداشتم بی سر و صدا میرفتم که پیدام نکنه و دیوونه بشه همون برام کافی بود. ولی بهش حتم ...

نمیاد سمتم مطمعنم 

خب تو دوست داره همسرت خیییلی فرق داره

عزیزم دوسداشتنش بخوره تو سرش اگه دوست داشت که سمت اینکارا نمی‌رفت💔سنی نداری سعی کن یه چی یاد بگیری پول دربیاری فقط.ازشم با هر سیاستی شده پول بکش مردا بنده پولشونن پول نداشته باشند می‌شینن سر جاشون.

عزیزم دوسداشتنش بخوره تو سرش اگه دوست داشت که سمت اینکارا نمی‌رفت💔سنی نداری سعی کن یه چی یاد بگیری ...

دقیقا مجبورم همین کار بکنم راه دیگه ندارم