2777
2789

کمتر موخوره بگیره و سالم بمونمن و رشد کنه(جنس مو هام خشک و نازکه)

چون بهشون نمی‌رسم هم موخوره هام زیاد شده و اینکه حس میکنم رشدشون کم شده

و اینکه ماسک مو آنالوکس مدل under shoverخوبه ، کسی استفاده کرده برای مو های خشک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هر کاری کردم تاثیری نداشت می‌خوام برم کوتاه کنم چون موهام خیلی بلنده دلم نیومد تا الان کوتاه ک ...

نه حیفه بعدا پشیمون میشی

منم سعی میگم کوتاه کنم ولی دلم نمیاد

نه حیفه بعدا پشیمون میشیمنم سعی میگم کوتاه کنم ولی دلم نمیاد

تا پایین باسن م داره میرسه رو‌ پاهام ولی چون رنگ کردم پارسال موخوره هاش بیشتر شده 

میخواستم برم امروز کوتاه کنم دارین پشیمونم میکنید 🥹

تا پایین باسن م داره میرسه رو‌ پاهام ولی چون رنگ کردم پارسال موخوره هاش بیشتر شده میخواستم برم امروز ...

حیفه آخه 

برو مو خوره گیری کن ، ولی با دستگاه نه بگو با دست این کار رو برات انجام بدم

تا پایین باسن م داره میرسه رو‌ پاهام ولی چون رنگ کردم پارسال موخوره هاش بیشتر شده میخواستم برم امروز ...

ببین برای شب که میخوای بخوابی کلاه ساتن بگیر سرت کن

پروتیین کن

ماسک مو بگیر

حیفه آخه برو مو خوره گیری کن ، ولی با دستگاه نه بگو با دست این کار رو برات انجام بدم

انقدر حجم مو رو انجام میدن😂البته خودم تو خونه بیکار میشم با قیچی میگیرم موخوره هارو ولی تمومی نداره 

من از ماسک مو هیوراتر کامان مدل عسل رو استفاده میکنم خیلی خوبه هم ترمیم می‌کنه موهام آسیب دیده رو هم خیلی لخت می‌کنه راضی م دوست داشتی استفاده کن 

انقدر حجم مو رو انجام میدن😂البته خودم تو خونه بیکار میشم با قیچی میگیرم موخوره هارو ولی تمومی نداره ...

برای موی خشک هم خوبه؟

و اینکه بله کارشون اینه، خوشبحالت باز موهای تو پر حجمه

برای موی خشک هم خوبه؟و اینکه بله کارشون اینه، خوشبحالت باز موهای تو پر حجمه

آره خوبه 

آره موهام پر حجم ولی خب هر چه قدر بلند تر میشه پایین موها نازک میشه ولی از من می‌شنوی یه مقدار نوک گیری کن تازه من هر ۶ ماه یکبار میرم کوتاه میکنم این وضعش