2777
2789
عنوان

چرا با شوهرم دعوا دارم

84 بازدید | 11 پست

سر هر چیزی باهاش دعوا میکنم هر روز قهر میکنم میرم ی اتاق دیگه اونم دنبالم میاد سر هر مسئله ای ناراحت میشم 

حتی شوخی میکنه باهام ناراحت میشم ،سر این کارام احساس میکنم نسبت بهم سرد شده اخه چرا اخلاق من اینطوره خیلی ناراحتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اینجوری بودم رفتیم زوج درمانگر تاپیک هم زدم گفتم معرفی کنید هفته پیش شنبه رفتیم تا امروز دعوا نکردیم🫥نکه طرف معجزه کرد ها نه اصلا فقط ما حرف زدیم ولی انگار همه چیزو ربختیم بیرون

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

سه تا حالت داره 

یا مشکل جسمی داری مثل کمبود ویتامین و .....

یا ته دلت از چیزی ناراحتی و اونو به همه چیز ربط میدی ولی درباره اش حرف نمی زنی 

یا انقدر شوهرت منتت رو کشیده لوس شدی 

یه دفعه نیاد دنبالت درست میشی 

من ب عنوان مرد واقعا همین الانش ک مجردم عصابم بهم میریزه یکی بخواد ی دست بهش بزنم ناراحت بشه
حتی بعضی مواقع میبینی تقصیر مرد نیس
ولی متاسفانه جامعه طوری نشون داده تو ناز کن همیشه مرد بدبخت بیاد نازتو بکشه نمیگه اونم آدمه و دل داره و کم کم سرد میشه صرفا بخاطراینکه گفتن تو زنی هرکاری خواستی بکن اون مرد وظیفشه
فکر نکنید میاد نازتون رو میکشه عاشقتونه
کم کم طرف بیزار میشه
نازک نارنجی بودن خوب نیس من خودم متاسفانه یکم زود رنجم
ولی قهری نیستم
خیلی از زنا بودن میگفتن ما اوایل ازدواج همین بودیم بعدش ک چندسال گذشت فهمیدم چ کارایی با همسرم کردم
اون مردم غرور داره ولی بخاطر شما خردش میکنه میاد سمت شما حالا نمیدونم تقصیر شماس یا نه ولی در کل دارم میگم موفق باشید

خود خانما هم میگن تقصیر مرد هس ک منم قبول دارم دو دفعه نیاد طرف اون زن دیگه زن خودش میفهمه داشته چ کاری میکرده و مرد الکی غرورشو خرد میکرده
لوس بودن درست حسابی نه بخاطر قهر زندگی رو زیبا میکنه
ولی زیادیش اصلا
بهترین راهکار اینه بشینید مثل دوتا بچه آدم صحبت کنید و حلش کنید هیچی مثل گفت و گو درست نمیشه
شرط بذارید ناراحت شدین کسی از اتاق نره بیرون و بشینید باهم صحبت کنید آروم و حلش کنید
ناراحت میشین تو خودتون نریزین ک ی وقت دعوا بشه بعدا همه اونارو بریزید بیرون و دیگه نشه حلش کرد

سه تا حالت داره  یا مشکل جسمی داری مثل کمبود ویتامین و ..... یا ته دلت از چیزی ناراحتی و اونو ...

حالت اول ۶ ماهه زایمان کردم رفتم ازمایش دادم همه چیم خوبه 

حالت دوم اره ناراحتم چون قبلنا چند بار دعوای خیلی بدی کردیم کشیده شد به خانواده ها اوناهم حرفایی زدن که هنوز تو ذهنم مونده همش میگه زنای مردم زرنگن شوهرشونو دوست دارن باهاش دعوا نمیکنن و همینطور به بچه هاشون میرسن تپلن بچه هاشون ولی تو مادری نمیکنی

هر دفعه دعوا میکنیم خانواده هامون میفهمن من بدم میاد کسی از زندگیم چیزی بفهمه مثلا ما یدونه دکتر بریم همه خانوادش و خواهراش میفهمن و منم بخوام یکاری کنم تنهایی نمیتونم باید مثلا با مامانش جایی برم بعضی از جاها نمیتونم برم چون دوست تداره ،قبلنا قبل عروسی دعوا میکردیم الان ی عروسی میرم استرس میکشم ناراحت میشم چون میدونم بعدش دعواست 

نمیدونم چرا اینطور شدم اصلا حالم یجوره همه حرفاشو منظور دار میفهمم

خود خانما هم میگن تقصیر مرد هس ک منم قبول دارم دو دفعه نیاد طرف اون زن دیگه زن خودش میفهمه داشته چ ک ...

انقدر که دعوا میکنم باهاش حتی برای رابطه هم باهام سرد شده البته ی دلیل دیگه هم داره کمرش درد میکنه ولی انقدر ناراحت میشم دست خودم نیست میرم چاقویی بر میدارم یا میخوام خودمو بکشم😔