2777
2789
عنوان

حاضرید چقدر پول بابت کفش بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ده تومنم حاضرم به کفشی که ارزشش رو داره پول برم

اوه 😃

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

شلوار دیگه بالا یک و پونصد یا دو نمیدم 

کتونی ولی کلا گرونه دیگ مجبورم بین ده تا ۱۵ تومن

بگیرم 

اگه پیدابشع این قیمتا

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

۳،۴ تومن 

شلوار بیرونی هم ۱ونیم اینا 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هعی من یه تومن خریدم آتیش از گوشام زد بیرون جاهای دیگه پونصد شیشصد داشت نمیدونم چرا خر شدم اینو گرفت ...

چشت گرفتتش

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

شلوار نهایت دو تومن 

کفش اگه برند باشه و چندسال بخوام بپوشم تا ده تومن اما از اونجایی که بعد یه چهار بار پوشیدن دلمو میزنه هیچوقت این ریسک نمیکنم و نهایت در حد سه تومن اینا میخرم

یکماه پیش اصل خریدم ۱۵-۱۶ 

فیک و برندهای ایرانی هم در حد ۲-۳ تومن می‌خرم 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

چشت گرفتتش

بازار میرفتم قطعا میتونستم همینو با قیمت پایین تر بگیرم خر شدم رفتیم خیابون جاها بالا 

یه شلوارم گرفتم یکو سیصد پول دادم یه جوری از چشمم افتاده بخاطر زاپش که دلم میخواد بندازمش اشغالی فقد💔

.

ماشاالله همتون پولدارید 

من برا شلوار تا ۸۰۰ یا ۹۰۰

برا کفش تا  ۶۰۰ یا ۷۰۰

البته یه مدت یه ذره گرون ترشو گرفتم پولام ته کشید🥲😆