2777
2789
ازین حرف متنفرماینجور باشه بعد ازدواجم همین آش و کاسه هست مگه ما آدم نیستیم خودمون که دائم باید جواب ...

اگر تنها زندگی کردی آره

ولی دو نفر یا چند نفر که با هم زندگی میکنن  باید از هم اطلاع داشته باشن

اسمش جواب پس دادن نیست

اطلاع دادنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

درسته 

تا ۲۵ ۲۴ دختر به شدت اسیب پذیره رها بشه احتمال اینکه سر احساسات اشتباه زندگیشو به ف.اک فنا بده زیاده 

خانواده باید نظارت کنن 

ازادی ولی همراه با نظارت

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ازین حرف متنفرماینجور باشه بعد ازدواجم همین آش و کاسه هست مگه ما آدم نیستیم خودمون که دائم باید جواب ...

اونوقت شوهرت جایی بره و بیاد نمیخوای بفهمی کجا میره میاد ،بزار متاهل بشی بره جایی خبر نده بهت حالت دیدنیه .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
منو چی میگی خیلی تباهمبا خودشون میرم بیرون تنهایی تا حالا جایی نرفتم همش خونه ام با هیچ جنس مخالفی ه ...

کار خوب و تو میکنی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

اره از نظر من باید بگی... والا اینقد جامعه نابود شده که دختر صبح میزنه بیرون ظهر ناپدید میشه یا ربوده میشه یا کشته... خدایی به خانواده یا دوست اطلاع دادن کار بدی نیست دوره بد و خطر ناکی شده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

آخه، تو کی بزرگ شدی...... 

اگر میدونم احساس مسئولیت یعنی چی؟ 

اگر میتونی تعهد یعنی چی؟ 

اگر احترام بزرگ و کوچکی بلدی؟ 

اگر برای خانوادت ارزش قائلی؟ 

اگر اینارو هستی، باید به خانوادت بگی کجا میری، کی میری، کی میای، باکی میری، چرا میری..... 

خودخواه نباش..... 

من ۲۶ سالمه شوهر دارم بچه هم دارم 

ولی جایی برم باید اولین نفر اونا بدونن 💔🤣

پیش اومده شوهرم گفته هرکاری دوست داری بکن ولی مامانم اجازه نداده🥴اگه بدونن تنها اسنپ گرفتم قیامت میشه🤣

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

می دونی مشکل چیه 

بین دو فرهنگ گیر کردن بچه های الان 

جوامع دیگه رو نگاه می کنن از هجده سالگی بچه مستقل میشه میان اینطرف انتظار دارن پدر و مادر خودشونم رها کننشون 

نمیگن بابا اونجا اگر این آزادی رو دارن از بچگی بهشون نحوه رفتار با جنس مخالف نمی دونم چطوری از خودشون در مواقع حساس دفاع کنن 

و هزار و هزار مورد کاربردی دیگه آموزش داده میشه 

و هم اینکه قوانین محکم و سفت و سخت برای دفاع از حقوق خانوم ها هست 

سوما فرهنگشون هم خیلی چیزها رو پذیرفته و براش عادی و خانوم با یک لباس یه ذره باز قضاوت نمیشه 

اما اینجا چطور کی درست و اصولی به بچه ها آموزش داده ؟

کدوم قانون اونطور که باید ازتون حمایت می کنه ؟

اصلا قانونم هست محکم اگر اتفاقی بیفته همه از ترس آبرو سکوت می کنن 

پس تو رو خدا فاز روشنفکری برندارید 

خدای نکرده اتفاقی بیفته براتون اولین نفر خودتون ضربه می خورید 

بعد خِر همین پدر  و مادر بیچاره رو می گیرید که کاش می زدی تو دهنم فلان می کردی اما اجازه نمیدادی من ال کنم بل کنم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

آره حق نداری!!

کی گفته چون ۲۰ سالته دیگه نباید پدرمادرت در جریان کارهات باشن ؟ خیلی ی زود فاز استقلال برمیدارینا...

یه بلایی سرت بیاد نباید بدونن کجا دنبالت بگردن؟؟

عمری زحمتتو کشیدن تا اینقدری شدی!!! حق دارن و مسئول تو‌هستن!

این دیکه افراطه

من که دیگه عادت کردم بهشون ...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨