2777
2789
عنوان

یا خودمو میکشم یا فرار میکنم

228 بازدید | 24 پست

شوهرم جنی شده

میگه خونتو درست نمیکنم هرررری برو خونه بابات

میگه زن میگیرم بچتوهم نمیزارم ببینی

منم نمیتونم برم ور دل زن بابا

یا خودمو میکشم یا فرار میکنم راحت میکنم خودمو

واقعا دیگه نمیکشم

اینم بگم از وقتی قانون جدید مهریه تصویب شده اینو میگه

کارما💫    

آخه چرا چیشده چ مشکلی داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون جدید مهریه چی‌میگه اون وقت همین‌کم‌داشتیم تا الانم همچی ب نفع مردا بوده 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

هیچی دلش هوای زن جدید کرده میخواد دوس دختر جن....بگیره

محبت زیادی هاری میاره احترام زیادی خواری

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

قانون جدید مهریه چی‌میگه اون وقت همین‌کم‌داشتیم تا الانم همچی ب نفع مردا بوده

درصورت درخواست طلاق باید دوسال جدا زندگی کنیم تا حکم طلاق صادر بشه مهیه 14 تا اگه مرد نخواد بده پابند بده هم زن باید تمکین کنه فقط هم در صورت بخشش کامل مهریه و نفقه میتونی طلاق بگیری

کارما💫