دوستان بیبی چک اگر درست انجام بشه ؛ چندوقت بعد از رابطه باید بزنیم؟مثلا نزدیکای ۱۰ یا ۱۱ روز بعد از رابطه درست نشون میده؟
این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
سیکلش حدودا بین ۲۹ تا ۳۲ روزه و هفته پیش سر تایم پریود با گذشت سه روز خونریزی داشته و خونریزی با لخته های زیاد بوده انگار…ولی بعدش شدت خونریزی کم شده به اندازه پریود قبلی نبوده و حتی زودتر از موعدم تموم شده…کلا چهار روز اینا بوده اشتباه نکنم…اورژانسیم دوتا خورده😐رابطه شم حدودا کمتر از دو هفته پیش بوده
این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
سیکلش حدودا بین ۲۹ تا ۳۲ روزه و هفته پیش سر تایم پریود با گذشت سه روز خونریزی داشته و خونریزی با لخته های زیاد بوده انگار…ولی بعدش شدت خونریزی کم شده به اندازه پریود قبلی نبوده و حتی زودتر از موعدم تموم شده…کلا چهار روز اینا بوده اشتباه نکنم…اورژانسیم دوتا خورده😐رابطه شم حدودا کمتر از دو هفته پیش بوده
اغلب میگن یه هفته بعد از موعداگه زود بزنی هاله میندازه
اخه یه خونربزی سر موعد پریود داشته…
والا انگار پریودش مثل قبل نبوده ؛ یکم زودتر تموم شده و شدت خونریزی غیر روز اول که زیاد و با لخته بوده روزای دیگه خیلیی کمتر شده؛قابل قیاس با پریودی های قبلی نیست
فکر میکنه بابت لکه بینی بوده خونریزی..
بنظرتون لازم نیست بتا بده؟مشکوک نیست؟و اینکه این دو سه روز اینده بنظرتون روزای مناسبیه برای تست بیبی چک؟از این جهت که درست جواب بده…اخه من خودم شنیده بودم تا ماه اول اصلا بیبی چک کلا کاذبه