2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای منم دیشب خواب وحشتناک دیدم. خواب دیدم دخترم افتاده تو چاله ی بزرگ و فوت کرده. خیلی واقعی بود تو خواب قلبم داشت از جاش کنده میشد. تو خواب به خواهرم میگفتم ببین بدنش خشک شده. با ترس شدید از خواب پریدم، رفتم زود اطاقش و دیدمش. هزار بار شکر کردم که خواب بود.

وای منم دیشب خواب وحشتناک دیدم. خواب دیدم دخترم افتاده تو چاله ی بزرگ و فوت کرده. خیلی واقعی بود تو ...

منم حالا یادم اومد .خواب دیدم یه تیکه از بدن به جنازه زیر تخت داداشم هست و علت اینکه حالش خوب نبود اون تیکه جنازه بود. مامانم بیرونش آورد داخل غذای دخترم هم بود .معلوم نبود چه طوری رفته .از سر درد دارم می میرم 

منم حالا یادم اومد .خواب دیدم یه تیکه از بدن به جنازه زیر تخت داداشم هست و علت اینکه حالش خوب نبود ا ...

امام معصوم گفتن که خوابهاتون رو تعبیر به خوب کنید. من دیشب مردم و زنده شدم ولی الان با خود تعبیر میکنم و میگم ان شاءالله عمر دخترم طولانی میشه.