2777
2789

چقدر هم رو‌میبینید مگه نباید پیش من باشه همسرم مسگ تو حالت بهم نمیخوره همیشه من رو‌میبینی البته دو شغله هست اونقدر هم نمیبینمش ولی اینطوری میگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اینو بگم تونانزدی زیاد اویزون شوهرنباش بدتر هوا برش میداره.خودش باید بدونه ک خاطرات این دوران تااخرعمر تو دهن زن میمونه و باید خاطرات خوب براش بسازه.شوهرمن هفته ای ی بار دیدنم میومدو یامنو میبرد خونشون بیرونم انگشت شما رفتیم الان فکر میکنم ک اونموقع اشتباه میکردم زیاد دوسداشتم باهاش باشم مرد خودش باید شوق ودوق داشته باشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
شوهر منم تقریبا هر روز ولی بعضی وقتا خیلی کم انگار دلش نمیخواد زیاد مثلا یک ساعت نشد اومد من رو‌دید ...

کافیه واینکه سعی کن زیاد خونشون نمونی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
شوهر منم تقریبا هر روز ولی بعضی وقتا خیلی کم انگار دلش نمیخواد زیاد مثلا یک ساعت نشد اومد من رو‌دید ...

شوهر منم از این اداها  درمیاورد سختش بود پاشه بیاد، بعد یه روز نمیومد روز بعد خودش بال بال میزد بیاد حتی اگه من جورم نبود و میگفتم نیا

دوره ی ما کرونا هم بود،پیش اومد دو سه دفعه که یا ما یا اونا مریض بودیم،یه دفعه مایی که هر روز همو می دیدیم میشد یک ماه همو نبینیم، اون موقع هم اون براش سخت تر بود

من اگه یه روز میگفت نمیام اون روز اول غصه میخوردم ولی فرداش دیگه برام عادی بود دیگه هر چند روزم طول میکشید😐😆

I will always love you❤️💖💗