2777
2789
عنوان

نامزدم ازم پول خواست بهش ندادم😕

1423 بازدید | 94 پست

بهم گفت ۱۸ تومن بده چند روز دیگه بهت پس میدم اما من ندادم ترسیدم دیگه پس نده چون پول عملمه لازمش دارم حالا از دیشب تا الان سرش بحث داریم آخرشم بهم گفت تا آخرین روزی که زندم دیگه ازت تقاضای هیچی نمیکنم و هیچوقت هم این کارت یادم نمیره😐😕

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

به درک اگه خوش حساب بود که میدادی

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به درک اگه خوش حساب بود که میدادی

از این لحاظ نمی‌دونم خوش حسابه یا ن اما ترسیدم ندادم ولی بنده خدا چند روز پیش بهم ۲ تومن داد 

خوب اگه واقعا قصدتون جدی بوده توی رابطه و هدف ازدواج بوده ب نظرم کارت درست نبود اگه حالا قضیه برعکس بود و تو ازش میخواستی و اون نمی‌داد ناراحت نمیشدی؟

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

دنیا برعکس شده

چرا البته دلم سوخت 🥲

چون میخواست گواهینامه ویژه ثبت نام کنه از این کار الانش بیاد بیرون حقوقش خیلی کمه اصلا نمی‌تونیم با این زندگیمون رو بگذرونیم اما گفت چند روز دیگه پس میدادم بهت