2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون خودش لجنه فک میکنه همه عین خودشن

ببین برو خودت یه پیج فیک بساز نمیتونه بفهمه خب اگه گثشیتو چک نکنه میتونی هم مخفیش کنی برو با همون پیج امتحانش کن یا چکش کن ببین کیارو فالو کرده و چیکارا میکنه حداقل ی مدرک داشته باشی ازش اینطوری نمیتونی چیریو اثبات کنی میزنه زیر همه این حرفا

و ج‍‌ه‍‌ان‍‌ س‍‌ت‍‌ای‍‌ش‍‌ م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ـב اص‍‌ــالتـlor را❤️‍🔥🔗؛ ️

آیدی پیج رو پیدا کن

باز شروع شد ! خب .. بعدش ؟! میگید فحش بده دعوا کن پیداش کن بزنش ! بعدش چی؟! اقا گیریم اون زنشو حتی کشتید ! همه زنا رو ک نمیتونید از بین ببرید به امید اینکه با مرد هرزتون بمونید ! اگه واقعا غیرت باشه .. زن باید اون مرد هرزه رو بیخیال شه . چون اینو پر کنی فرداش میره لا بعدی . حالا میگید درک نداری شاید بچه دارن ... خب اگه بچه دارید و شوهرتون هرزس ک بازم با پریدن به بقیه نمیتونید اونو مرد خوب کنید! پس پیگیر نباشید و به زندگی ادامه بدید

ببین برو خودت یه پیج فیک بساز نمیتونه بفهمه خب اگه گثشیتو چک نکنه میتونی هم مخفیش کنی برو با همون پی ...

ینی اینستا نصب کنم نمیفهمه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
باز شروع شد ! خب .. بعدش ؟! میگید فحش بده دعوا کن پیداش کن بزنش ! بعدش چی؟! اقا گیریم اون زنشو حتی ک ...

فقط میخوام مدرک جمع کنم شاید یروزی بدردم خورد

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
ببین برو خودت یه پیج فیک بساز نمیتونه بفهمه خب اگه گثشیتو چک نکنه میتونی هم مخفیش کنی برو با همون پی ...

در صورتیکه قصد طلاق دارید خیلیم عالی . رو کنید و به همه هم نشون بدید ک طرف ۷رزس و جدا شید . نه که آبروی خودتونم ببرید اونم بدنر .. آخرشم بدتر از قبل به هرزه بچسبید

باز شروع شد ! خب .. بعدش ؟! میگید فحش بده دعوا کن پیداش کن بزنش ! بعدش چی؟! اقا گیریم اون زنشو حتی ک ...

نه من نمی‌گم برو بزن فلان . میگم مدرک جمع کنه بره جدا شده اگر شرایطش رو داره 

مگه ماها چقدر زنده ایم که اینجور هرزه ای رو تحمل کنیم

ماهم یکبار داریم زندگی میکنیم زندگی نباید زهر خودمون کنیم 

اینجور مزدا ارزش جنگیدن ندارن که بخوای بری پیدا کنی بخاطرش بجنگی

نظر شخصی خودمه شاید درست نباشه