2777
2789
عنوان

بهش بگم یک ماه قطع ارتباط کنیم

194 بازدید | 19 پست

حس میکنم چون حرفای عاشقانه میزنیم به هم هر دو توی هیجانیم خب هر کی بهت محبت کنه تمایل پیدا می کنی بهش 

میخوام بگم بیا یک ماه قطع ارتباط کنیم اگه بازم همو خواستیم اونوقت یعنی عقلمون هم به کاره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه ربطی داره😂😐

اول رابطه عادیه 

بعد چندین ماه میفهمید حستون چه مدلیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تو بیست روز به این نتیجه رسیدین؟ اونوقت شوهر من تا یک سال میگفت برات خواستگار اومد برو😆😂😂😂بعد یک. سال عاشقم شد بازم یک سال دیگه زمان برد منو گرفت خیلی زوده بابا قطع رابطه نکن اما بزار چهار ماه حداقل از دوستیتون بگذره چند سالتونه هر دو؟

۲۵ و ۳۰

اگه میخوایش حداقل اشناییتون رو ۶ ماه طول بده همه میگن تو ۶ ماه میتونی حداقل شناخت رو برای اینکه بدرد هم میخورین یا نه بدست بیارین و تو این چند ماه هم خب امتحانش کن از لحاظ خساست چشم پاکی خانواده همه چی

تو بیست روز به این نتیجه رسیدین؟ اونوقت شوهر من تا یک سال میگفت برات خواستگار اومد برو😆😂😂😂بعد یک ...

واویلا...من پارتنرم که بهش گفتم خواسگار دارم...به تب و تاب افتادو ....ابراز علاقه و ...اینا کرد...آخرش برا اینکه عذاب وجدان نداشته باشه یه اشاره کرد که اگر خودت دوس داری اونو ببینی ..ببین و بسنج و فک کن....من یه جنگی راه انداختم اون سرش ناپیدا😁