2777
2789

پشت سرم حرف زد فهمیدم بعد می‌دونم تا نیستم با شوهرم غیبت منو می‌کنه 

مثلا من گفتم لباس عروس میخام   پیششون زندگی میکنم 

رفته ب شوهرم گفته چرا این لباس عروس میخاد برای چشه یکدفعه تا اسم لباس عروس آوردم خواهر شوهرم و مادر شوهرم گفتن لباس عروس برای چیته مراسم  برای چیته زندگی به اینا نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال 

با همه مشکلی نمیشه جنگید 

حرف میزنن که بزنن 

اگر همسرت پشتت هست،کافیه 

اگرم نیست با اون بحث کن نه خانوادس 

خانواده افتضاح هم باشه مرد یا زن باید هوشیار باشن 

و بعدشم خودتون رو مقصر بدونید که رفتید خونه اونا زندگی میکنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

فکرکنم نی نی یار  هم ازمادرشوهرش دلش خونه وگرنه تایپیک مادرشوهر میترکید

پستون دوطرفه هست 

عقد هستی می‌خوام مراسم میگیرن حتما 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

خب میخوای پیششون زندگی کنی خودتو اماده کن قراره تا رنگ لباس زیر نظر بدن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نمیدونم چرا مسایل شخصی رو جلو مادر شوهر و خواهر شوهر مطرح میکنید اونام حسود، و نمیخوان پسرشون تو خرج بیفته.

این مسایل رو اول با شوهرتون  صحبت کنید و راضیش کنید  بعد خودش بره با خانوادش سنگهاش رو بکنه