2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلیتو خوندم هیچکدوم این حتی ارزش نداره که بخوای بهش فکر کنی چه برسه بخوای باهاش دهن به دهن بشی رک و راست بگم خودت مقصری که همون اولین بار که همچین گهی خورد جوری نزدی تو دهنش که دندوناش بریزه پایین و  نریدی بهش هیچ تازه رفتی دنبالش بیا با هم باشیم و به حساب خودت اونجوری خرابش کردی که اونم هر چی لیاقت  ننه و خواهرشه بهت بگه و دوباره بلاکت کنه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

تاپیک قبلیتو خوندم هیچکدوم این حتی ارزش نداره که بخوای بهش فکر کنی چه برسه بخوای باهاش دهن به دهن بش ...

خیلی دوسش داشتم خیلیا چیزا رو تجربه کردیم نمی‌تونستم راحت بگذرم ولی میدونم دوباره برمیگرده و جوری میرینم بهش که نتونه جمع کنه خودشو 

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

خیلی دوسش داشتم خیلیا چیزا رو تجربه کردیم نمی‌تونستم راحت بگذرم ولی میدونم دوباره برمیگرده و جوری می ...

نرین بهش این کار رو همون اول باید انجام میدادی فقط و فقط سگ محلش کن شوهر سابقم یه بار مشابه این حرفو زد جوری در جا خوابوندم تو صورتش که جای انگشتام یه هفته تو صورتش بود بعدم تا یک ماه کوچکترین کلامی باهاش حرف نزدم حرفمو به بچم میگفتم بره بگه بهش 

رختخوابمم جدا کرده بودم دیگه خودش به گوه خوردن افتاد ولی بازم آدم سابق نشدم باهاش حرف زدن در حد سلام و خداحافظ و چیزی لازم داری یا نه همین اونم فقط به خاطر بچم که داشت بزرگ میشد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

آخه تو دلم میمونه

نه تا وقتی که بهش فکر نکنی نهایتاً بگو خوشحالم سایه ی شوم تو از سرم کم شد دیگه نمیخوام شکل نحستو ببینم و اسمتو بشنوم اگر توهینی کرد جواب نده فقط سگ محلش کن قشنگ تا تهش میسوزه