2777
2789
عنوان

ای وی اف کردم دکترم گفت انوکساپارین قطع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 37 پست
اخه همسرم اسپرم صفره دکتر گفت به احتمال خیلی زیاد باید ای وی اف کنی منم خیلی میترسم به همسرم گفتم بر ...

عزیزم چرا از دلت میاد بعدا سنتون میره بالا تخمک هات کیفیتشون میاد خوب فکراتو بکن 

اسپرم ما در حد صفر بود 

برای شوهرشمام ار بیضه نمونه میگیرن نگران نباش 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عزیزم چرا از دلت میاد بعدا سنتون میره بالا تخمک هات کیفیتشون میاد خوب فکراتو بکن اسپرم ما در حد صفر ...

عزیزم سنتون چنده

من همسرم نزدیکای۳۵

خودمم آخرای۲۷

یه سوال دیگه میشه حین آی وی اف بگیم مثلا دوقلو باشه

شرمنده خیلی سوال میپرسم 

واسه بارداری بعدی هم باید آی وی اف کنیم؟

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم سنتون چندهمن همسرم نزدیکای۳۵خودمم آخرای۲۷یه سوال دیگه میشه حین آی وی اف بگیم مثلا دوقلو باشهشر ...

عزیزم منم ۲۷

همسرم۳۷

نه بابا بپرس بلد باشم میگم 

نه نمیشه گفت چند قلو خودشون ۳_۴تا جنین میزارن رحم حالا هر چندتا بگیره گرفته

بارداری بعدی اگه همچنان مشکل ناباروری باشه اره باید ای وی اف کرد(معمولا هم ای وی اف میکنن) 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عزیزم منم ۲۷همسرم۳۷نه بابا بپرس بلد باشم میگم نه نمیشه گفت چند قلو خودشون ۳_۴تا جنین میزارن رحم حالا ...

شما به خانواده ها و اقوام گفتین

من میخوام اگه قلبن راضی به ای وی اف شدم اصلا کسی نفهمه ولی میترسم از حالم بفهمن

حتی نمیخوام خانواده ها بفهمن

مثلا میگن تخمک رو از بدن بیرون میارن بیهوشی کامل داره؟من از بیهوشی میترسم

یه شب باید بیمارستان بخوابم؟

مرسی که برام وقت میزاری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شما به خانواده ها و اقوام گفتینمن میخوام اگه قلبن راضی به ای وی اف شدم اصلا کسی نفهمه ولی میترسم از ...

به خانواده نزدیک گفتیم 

میتونی به راحتی نگی حالت جوری نیست ک کسی شک کنه

نه حدود یک ساعت بعد مرخص میشی دردش در حدپریود

بیهوشی بهترین حسی ک تجربه میکنی

به خانواده نزدیک گفتیم میتونی به راحتی نگی حالت جوری نیست ک کسی شک کنهنه حدود یک ساعت بعد مرخص میشی ...

خب خداروشکر 

یکی از دلایلی که نمیخوام آی وی اف کنم همینه نمیخوام کسی بفهمه حتی خانوادم 

خب خداروشکر یکی از دلایلی که نمیخوام آی وی اف کنم همینه نمیخوام کسی بفهمه حتی خانوادم

به راحتی میتونی این کارو کنی اتفاقا تو مطب90درصد نگفته بودن

من سر همین که دکتر انوکسا نداد و صد البته که خودم اصرار کروم بچم تو هفته ۲۲ از دست دادم

رشدش عقب موند

پاتو که نبسته؟

برو پیش پریناتولوژیست

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

سابقه نداری خب قطع کن هر زمان لکه داشتی برو پروژسترون بده بهت 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

به راحتی میتونی این کارو کنی اتفاقا تو مطب90درصد نگفته بودن

خب خداروشکر 

ممنونم گلم ان شالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی

من سر همین که دکتر انوکسا نداد و صد البته که خودم اصرار کروم بچم تو هفته ۲۲ از دست دادمرشدش عقب موند ...

پیش پرناتولوژیست میرم ولی خیلی جدی نمیگیره

یعنی به خاطر قطع این امپول بچه از رشدش عقب موند؟ 

خب خداروشکر ممنونم گلم ان شالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی

ممنون گلم

من ای وی اف که‌بودم این امپولو نداشتم و پروژسترون و بقیه دارو هارو گفتن کم کم قطع کن

کاش منم نداشتم چون از اول زدم ترسش بیشتره

خب خداروشکر ممنونم گلم ان شالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی

ممنونم گلم