2777
2789
عنوان

باردارم دلم درد میکنه

219 بازدید | 32 پست

22 هفته م، طول سرویکس و جفت و همه چی خوب بوده تا به الان،امروز یهویی دل‌درد گرفتم نمی‌فهمم ویروسه یا انقباض 😢شیاف پروژسترون گذاشتم دراز کشیدم،عصر میرم دکتر، خیلی نگرانم،چیکار کنم 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی درد داشتم تو کل بارداری اگع همه چی خوب بوده نگران نباش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چیزی نیست اگه کشیدگی رخمه نگران نباش

اصلا نمیتونم تشخیص بودم، وروجک تکون هاش از صبح بیشتر شده هم‌ داره لگد میزنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی درد داشتم تو کل بارداری اگع همه چی خوب بوده نگران نباش

از 16 هفته کمردرد میشم معمولا ولی دل‌درد نه زیاد، امروز واقعا هول کردم، نه بار سنگین برداشتم نه مشکلی داشتم تا بحال نمیدونم چرا اینجور شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید یخ کردی 

یه شالی چادری چیزی ببند دور پهلو هات تا گرم بشه من الان سه چهار ماهه مرتب پهلو هام را بستم تا باز میکنم نیم ساعت بعدش درد میگیرم

سرویس بهداشتی آب ولرم استفاده کن ولی خیلی گرم نباشه چون خوب نیست  و استراحت را داشته باش

از 16 هفته کمردرد میشم معمولا ولی دل‌درد نه زیاد، امروز واقعا هول کردم، نه بار سنگین برداشتم نه مشکل ...

پسر داری؟؛

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شاید یخ کردی یه شالی چادری چیزی ببند دور پهلو هات تا گرم بشه من الان سه چهار ماهه مرتب پهلو هام را ب ...

خونه مادر شوهرم بودم دو سه باری رفتم توالت با آب سرد شستم یکم زیر دلم درد گرفت خوب شدم ولی،آره میتونه از سرما هم باشه درست میگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگ تکون میخوره خوبه که جای نگرانی نداره استرس نده بخودت

توکل به خدا دارم استراحت میکنم، انشالله عصر میرم دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چند روز یبار مثل درد پریودی میاد دوبارش خیلی شدید بود بزرگ میشه نی نی جا باز کردنش اونجوریه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
آره

من بچه هام دخترن. کمر درد نمیگرفتم بیشتر دلدرد داشتم. از سمت پشت هم قسمت استخون پایین کمر،سمت باسن اونجا. درد میکرد. ولی خب من که خیلی دل درد داشتم مشکلی هم نبود

من چند روز یبار مثل درد پریودی میاد دوبارش خیلی شدید بود بزرگ میشه نی نی جا باز کردنش اونجوریه

تقریبا هفته هامون یکیه، بارداری چندمتونه شما، من بارداری دومه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40