2777
2789
عنوان

شیرین شدن سالاد گل کلم

102 بازدید | 15 پست

سلام، سالاد گل کلم بخواییم شیرین بشه یه غیر از سس مایونز چی بهش میتونیم اضافه کنیم که هم خوش طعم بشه و هم شیرین؟ 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

یکم عسل 

شیره خرما

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هویجکشمشمن اخیرا هم شنیدم تو سالادش دلستر میریزن

هویج میزنم ولی کشمش دوس ندارم، شکر هم میشه زد ولی ناسالم هست خیلی نمیخواستم شکر بزنم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
من شنیدم قبلش گل کلم هارو نیم ساعت بذاری داخل اب یخخودم امتحان نکردم

سالادش خیلی خوشمزه میشه سه شنبه برای مهمونی میخوام درست کنم فقط نمیدونم چ جوری شیرین کنم مگه عسل به سس اضافه کنم 

انار شیرین...هویج

اونم میزنم، طعم سالادهای کلم رستوران دیدی چ جوری شیرین میشه منظورم اونه 

هویج میزنم ولی کشمش دوس ندارم، شکر هم میشه زد ولی ناسالم هست خیلی نمیخواستم شکر بزنم

خیلی هم نمیشه ... چون نباید طعم شیرینی غالب شه

کشمش واقعا سلیقه ایه ولی خیلی خوشمزه و شیک میکنه سالاد

من مجلسی درست میکنم اینجوریه:

کلم بنفش ، کلم سفید ، هویج ، کنسرو مخلوط ، گردو ، کشمش ، کمی شوید 

مایونز خردل ابلیمو نمک شکر ماست 

خیلی خوشمزه و شیک میشه 

_

با این حال دارم میگم شنیدم راز خوشمزا شدن بیرونیا دلستر ریختن و گذاشتنش برای مدت زیادی توی یخچاله

ارزو های بزرگ ، 

خیلی هم نمیشه ... چون نباید طعم شیرینی غالب شهکشمش واقعا سلیقه ایه ولی خیلی خوشمزه و شیک میکنه سالاد ...

خب دلستر میزنم و چه طعمی بزنم؟ من گل کلم هویج ذرت انار شوید و جعفری تازه گردو اینارو استفاده میکنم و احتمالا کمی کلم سفید هم بزنم 

هر کاری میخوای انجام بدیقبل از مهمونی یه بار در حجم کم برای خودت تست کن

درست میکنم همیشه شکر هم میزنم ولی خب چون مهمونی دارم که قندش بالاست نمیخوام شکر بزنم و میخوام شیرین باشه طعمش قبلا به سس هام عسل میزدم شیرین میشد و شاید عسل بزنم 

رستورانیا شکر میزنن شماهم دیگه ب ناچار شکر بزن اگه دوست داری سالادت خوب دربیاد و اینکه من شنیدم تو س ...

الان گفتن دلستر بزنم امروز میخوام درست کنم بزارم یخچال که برای فردا سالاد جا بیفته و تو حجم زیاد هم میخوام درست کنم برای 20 نفره