سنصلی_فی_القدس مدیر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5554 عنوان غم این عشق مگر یکی و دو تاست | مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 125 پست بهمم ریخته است گیسوییبهمم ریخته است مدت هاست💔 ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم! 1404/09/10 | 07:38 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 توجه نمیکنم به کاربری ها والا😂چیکارش داشتی خب برار ساااایییییدمون با تاپیکاش هی شوهرم میخام شوعر میخام تا میومدم سایت تاپیکش اول تیتر بود کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5554 ساااایییییدمون با تاپیکاش هی شوهرم میخام شوعر میخام تا میومدم سایت تاپیکش اول تیتر بود میخواسته دیگه😂 ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم!
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 میخواسته دیگه😂 چی بگم ک این کاربریمو تعلیق نکنن آخه مایه خال اون کاربریمو داد معلق مشکی شدم کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5554 چی بگم ک این کاربریمو تعلیق نکنن آخه مایه خال اون کاربریمو داد معلق مشکی شدم هیچی نگو خب😂عزیزمن بزار تلاششو بکنه😄 ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم!
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 هیچی نگو خب😂عزیزمن بزار تلاششو بکنه😄 ریدم تو تلاش اینجوریش فردا روز شوهرش شات تاپیکاشو میکنه تو چشاش🤣 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 11693 همون دختره ک ساییدمون بااون بستنی فروشش برام گزارش زدن هوووف اکانتم حیف شد ولی فدا سرتون چرا؟ 💔 تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️
سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5554 ریدم تو تلاش اینجوریش فردا روز شوهرش شات تاپیکاشو میکنه تو چشاش🤣 عه حامد😡 ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم!
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 24285 ساااایییییدمون با تاپیکاش هی شوهرم میخام شوعر میخام تا میومدم سایت تاپیکش اول تیتر بود واسه دعوا با اون بچه تعلیق شدید به نظرم 🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 24285 تیره آرپناهی منظورمه بیشتر من خودمم لر بختیاری هستم اگه خودت لری میتونی کنارربیای باشون ولی من میبینمشون اصلا نمیتونم با سبک زندگیشون کنار بیام 🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 واسه دعوا با اون بچه تعلیق شدید به نظرم ن با اون ک عاشق بستنی فروش شد کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 عه حامد😡 🤦 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
سالیوآن عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 9746 وقتی باشه یه درده وقتی نباشه هزار درده هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍من بندگی نکردم ولی خدایا تو با من رفاقت کن:)
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 چرا؟ 💔 چیزی هم نگفتم ولی نی نی یارو تگ کرد🤧 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 اگه خودت لری میتونی کنارربیای باشون ولی من میبینمشون اصلا نمیتونم با سبک زندگیشون کنار بیام خودت کجایی هستی؟ کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 24285 ن با اون ک عاشق بستنی فروش شد برو تماس با ما به نی نی یار بگو برات رفع تعلیق میکنه اگه سابقه دار نباشی 🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞