2777
2789
عنوان

غم این عشق مگر یکی و دو تاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 125 پست
توجه نمیکنم به کاربری ها والا😂چیکارش داشتی خب برار

ساااایییییدمون با تاپیکاش هی شوهرم میخام شوعر میخام 

تا میومدم سایت تاپیکش اول تیتر بود

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

ساااایییییدمون با تاپیکاش هی شوهرم میخام شوعر میخام تا میومدم سایت تاپیکش اول تیتر بود

میخواسته دیگه😂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواسته دیگه😂

چی بگم ک این کاربریمو تعلیق نکنن آخه 

مایه خال اون کاربریمو داد معلق مشکی شدم

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

چی بگم ک این کاربریمو تعلیق نکنن آخه مایه خال اون کاربریمو داد معلق مشکی شدم

هیچی نگو خب😂

عزیزمن بزار تلاششو بکنه😄

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
هیچی نگو خب😂عزیزمن بزار تلاششو بکنه😄

ریدم تو تلاش اینجوریش فردا روز شوهرش شات تاپیکاشو می‌کنه تو چشاش🤣

همون دختره ک ساییدمون بااون بستنی فروشش برام گزارش زدن هوووف اکانتم حیف شد ولی فدا سرتون

چرا؟ 💔

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ریدم تو تلاش اینجوریش فردا روز شوهرش شات تاپیکاشو می‌کنه تو چشاش🤣

عه حامد😡

اگه خودت لری میتونی کنارربیای باشون ولی من میبینمشون اصلا نمیتونم با سبک زندگیشون کنار بیام

خودت کجایی هستی؟