سنصلی_فی_القدس مدیر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5552 عنوان غم این عشق مگر یکی و دو تاست | مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 125 پست بهمم ریخته است گیسوییبهمم ریخته است مدت هاست💔 ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم! 1404/09/10 | 07:38 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 6381 خدادادی داشتیم خانمیرزا بد بنظر نمیومدن آدمای خوبی ان بالاخره بد هم داره شما با تحقیقات از محل میشه ... انشاالله که خوبن خودت که بهتر ایدونی اینجو وصلت دونفر نی وصلت دوتا خانواده و دوتا طایفه ایشه
مهدخت_فریبای_پریوش_۳ عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3032 غم این دل بودا.... خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 کاربریم معلق شد 🤧بر باعث و بانیش لعنتحامدتووونم شد حامدشوووووونم کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 انشاالله که خوبن خودت که بهتر ایدونی اینجو وصلت دونفر نی وصلت دوتا خانواده و دوتا طایفه ایشه ان شاالله بهترین سر راهتون قرار بگیره #ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج اون کاربریمو معلق کردن 🤧 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5552 کاربریم معلق شد 🤧بر باعث و بانیش لعنتحامدتووونم شد حامدشوووووونم چرا ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم!
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 چرا همون دختره ک ساییدمون بااون بستنی فروشش برام گزارش زدن هوووف اکانتم حیف شد ولی فدا سرتون کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 6381 ان شاالله بهترین سر راهتون قرار بگیره #ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـ ... مرسی همچنین شما
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 مرسی همچنین شما حالا منتظرت بمونم واسه اون دختر چش قشنگ مو بلند یاچی🤦 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
melina_khanum عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2721 صبح شعره؟😂هنگام تماشایت از بس که تو زیباییبا حول و ولا خواندم لاحپل ولاهارا... چقد قشنگ بود شعره اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5552 همون دختره ک ساییدمون بااون بستنی فروشش برام گزارش زدن هوووف اکانتم حیف شد ولی فدا سرتون کدوم دختره؟ ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم!
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 کدوم دختره؟ همون که نام کاربریش ناراحتمممممممممممم همش هم دنبال شوهره کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 6381 حالا منتظرت بمونم واسه اون دختر چش قشنگ مو بلند یاچی🤦 داداش بزار چشم پیدا میکنم 🤣تو جیبم که ندارم این دختره رو برای پسر داداشم پیدا کردم
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 373 داداش بزار چشم پیدا میکنم 🤣تو جیبم که ندارم این دختره رو برای پسر داداشم پیدا کردم دستت خیره ان شاالله 🌹🌹🌹 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5552 همون که نام کاربریش ناراحتمممممممممممم همش هم دنبال شوهره توجه نمیکنم به کاربری ها والا😂چیکارش داشتی خب برار ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم!