2777
2789
عنوان

غم این عشق مگر یکی و دو تاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 125 پست
خدادادی داشتیم خانمیرزا بد بنظر نمیومدن آدمای خوبی ان بالاخره بد هم داره شما با تحقیقات از محل میشه ...

انشاالله که خوبن 

خودت که بهتر ایدونی اینجو وصلت دونفر نی وصلت دوتا خانواده و دوتا طایفه ایشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که خوبن  خودت که بهتر ایدونی اینجو وصلت دونفر نی وصلت دوتا خانواده و دوتا طایفه ایشه

ان شاالله بهترین سر راهتون قرار بگیره 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

اون کاربریمو معلق کردن 🤧

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

کاربریم معلق شد 🤧بر باعث و بانیش لعنتحامدتووونم شد حامدشوووووونم

چرا 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
چرا

همون دختره ک ساییدمون بااون بستنی فروشش برام گزارش زدن 

هوووف اکانتم حیف شد ولی فدا سرتون 

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

همون دختره ک ساییدمون بااون بستنی فروشش برام گزارش زدن هوووف اکانتم حیف شد ولی فدا سرتون

کدوم دختره؟

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
داداش بزار چشم پیدا میکنم 🤣تو جیبم که ندارم این دختره رو برای پسر داداشم پیدا کردم

دستت خیره ان شاالله 🌹🌹🌹

همون که نام کاربریش ناراحتمممممممممممم همش هم دنبال شوهره

توجه نمیکنم به کاربری ها والا😂

چیکارش داشتی خب برار