سنصلی_فی_القدس مدیر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5555 عنوان غم این عشق مگر یکی و دو تاست | مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 125 پست بهمم ریخته است گیسوییبهمم ریخته است مدت هاست💔 ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم! 1404/09/10 | 07:38 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حامدتوونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 467 طایفه ها رو میشناسید؟خودتون از چه طایفه ای هستید؟ طایفه بزرگ #میلاسی ماشاءالله ۴۵۰۰۰نفریم بزرگترین طایفه شما بچهاید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز میشد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه میکرد بهش میگفتن باران
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 6382 طایفه بزرگ #میلاسی ماشاءالله ۴۵۰۰۰نفریم بزرگترین طایفه بسلامتی طایفه بابادی رو میشناسید چجوری آدمهایی هستن ؟
حامدتوونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 467 بسلامتی طایفه بابادی رو میشناسید چجوری آدمهایی هستن ؟ اره رفت آمد داریم اینجا هم داریم ازشونبخدا هم بد دارن هم خوب ولی خانواده دوست هستن کلا شما بچهاید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز میشد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه میکرد بهش میگفتن باران
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 6382 اره رفت آمد داریم اینجا هم داریم ازشونبخدا هم بد دارن هم خوب ولی خانواده دوست هستن کلا تیره آرپناهی منظورمه بیشتر من خودمم لر بختیاری هستم
حامدتوونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 467 تیره آرپناهی منظورمه بیشتر من خودمم لر بختیاری هستم شهرکرد همه نوع طایفه هست نمیشه خوب یا بدشون رو گفت خواستگار داری،؟ شما بچهاید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز میشد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه میکرد بهش میگفتن باران
حامدتوونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 467 بسلامتی طایفه بابادی رو میشناسید چجوری آدمهایی هستن ؟ هیچوقت هم از حق خودشون کوتاه نمیان شما بچهاید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز میشد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه میکرد بهش میگفتن باران
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 6382 شهرکرد همه نوع طایفه هست نمیشه خوب یا بدشون رو گفت خواستگار داری،؟ شهرکرد هستن بله شما کجایی هستید ماشاالله اطلاعاتتون بالاس
حامدتوونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 467 تیره آرپناهی منظورمه بیشتر من خودمم لر بختیاری هستم کدوم طایفهای همتبار شما بچهاید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز میشد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه میکرد بهش میگفتن باران
حامدتوونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 467 شهرکرد هستن بله شما کجایی هستید ماشاالله اطلاعاتتون بالاس من فارسون همون جایی که میاین تیوپ سواری🤣ولی اصالتا خانمیرزایی هستم چن سالیه اینجاییمخدایی آدم باید باهم زبون خودش ازدواج کنه من عمم ازدواج کرد تهران اصن سالی یبار میاد اینجا ولی ما هی مجبوریم بریم دیدنش شما بچهاید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز میشد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه میکرد بهش میگفتن باران
حامدتوونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 467 دورکی ی دوور چش قشنگ مو بلند سیم بجور،انصافا جای دوری نمیره برات دعا میکنم 🤦 شما بچهاید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز میشد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه میکرد بهش میگفتن باران
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 6382 من فارسون همون جایی که میاین تیوپ سواری🤣ولی اصالتا خانمیرزایی هستم چن سالیه اینجاییمخدایی آدم باید ... ن من یه دختر پیدا کردم برای پسر داداشم از طایفه بابادی آرپناهی فک کنم خدادادی هستن میخواستم ببینم چجورین ؟دعوایی معتاد بداخلاق اینا نباشن
کاربرنی_نی_سایتی عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 6382 ی دوور چش قشنگ مو بلند سیم بجور،انصافا جای دوری نمیره برات دعا میکنم 🤦 چشم جا یکی دوتا ایجورم سیت
حامدتوونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 467 ن من یه دختر پیدا کردم برای پسر داداشم از طایفه بابادی آرپناهی فک کنم خدادادی هستن میخواستم ببینم چج ... خدادادی داشتیم خانمیرزا بد بنظر نمیومدن آدمای خوبی ان بالاخره بد هم داره شما با تحقیقات از محل میشه درست فهمید چی ب چیه شما بچهاید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز میشد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه میکرد بهش میگفتن باران
حامدتوونم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 467 چشم جا یکی دوتا ایجورم سیت ن خدا یکی یار هم یکی شما بچهاید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز میشد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه میکرد بهش میگفتن باران