2777
2789
عنوان

غم این عشق مگر یکی و دو تاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 125 پست
طایفه ها رو میشناسید؟خودتون از چه طایفه ای هستید؟

طایفه بزرگ #میلاسی‍ 

ماشاءالله ۴۵۰۰۰نفریم بزرگترین طایفه

شما بچه‌اید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز می‌شد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه می‌کرد بهش میگفتن باران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی طایفه بابادی رو میشناسید چجوری آدمهایی هستن ؟

اره رفت آمد داریم اینجا هم داریم ازشون

بخدا هم بد دارن هم خوب ولی خانواده دوست هستن کلا

شما بچه‌اید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز می‌شد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه می‌کرد بهش میگفتن باران

تیره آرپناهی منظورمه بیشتر من خودمم لر بختیاری هستم

شهرکرد همه نوع طایفه هست نمیشه خوب یا بدشون رو گفت 

خواستگار داری،؟

بسلامتی طایفه بابادی رو میشناسید چجوری آدمهایی هستن ؟

هیچوقت هم از حق خودشون کوتاه نمیان 

تیره آرپناهی منظورمه بیشتر من خودمم لر بختیاری هستم

کدوم طایفه‌ای همتبار

شهرکرد هستن بله شما کجایی هستید ماشاالله اطلاعاتتون بالاس

من فارسون همون جایی که میاین تیوپ سواری🤣

ولی اصالتا خانمیرزایی هستم چن سالیه اینجاییم

خدایی آدم باید باهم زبون خودش ازدواج کنه من عمم ازدواج کرد تهران اصن سالی یبار میاد اینجا ولی ما هی مجبوریم بریم دیدنش 

دورکی

ی دوور چش قشنگ مو بلند سیم بجور،انصافا جای دوری نمیره برات دعا میکنم 🤦

من فارسون همون جایی که میاین تیوپ سواری🤣ولی اصالتا خانمیرزایی هستم چن سالیه اینجاییمخدایی آدم باید ...

ن من یه دختر پیدا کردم برای پسر داداشم از طایفه بابادی آرپناهی فک کنم خدادادی هستن میخواستم ببینم چجورین ؟

دعوایی معتاد بداخلاق اینا نباشن 

ن من یه دختر پیدا کردم برای پسر داداشم از طایفه بابادی آرپناهی فک کنم خدادادی هستن میخواستم ببینم چج ...

خدادادی داشتیم خانمیرزا بد بنظر نمیومدن آدمای خوبی ان بالاخره بد هم داره شما با تحقیقات از محل میشه درست فهمید چی ب چیه