monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5834 عنوان سرماخوردم 167 بازدید | 26 پست تازه انفولانزا یاهرچی گرفته بودم خوب شده بودم که یهوسرماخوردم شدیدا سردمه رومو کامل باچندتاپتو پوشوندم همچنان سردمهصورتم از گرما داره اتیش میگیره🫠🥺 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1404/09/10 | 07:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5834 یا خدا.تب بر خوردی؟ اره😔 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5834 انشاالله بهترمیشی خداکنه دارم جون میدم☹️ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10197 خداکنه دارم جون میدم☹️ خدا نکنه.شیرگرم و زردچوبه وعسل هم خوبه.باهم قاطی کن بخور لطفاااااا درخواست ندین🙏
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5834 خدا نکنه.شیرگرم و زردچوبه وعسل هم خوبه.باهم قاطی کن بخور چشم اصلا نمیتونم اززیرپنو دربیارم لباس گرمم تنمه 😑 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دختریه عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 86 سلام عزیزم منم همینم از پنج شنبه تا حالا دیگعدارم میمیرم انگار دو نفر درونم هستند یکی میخواهد تمام دنیا را ببیند و دیگری حتی نمیخواهد اتاقش را ترک کند 🤍
دختریه عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 86 چشم اصلا نمیتونم اززیرپنو دربیارم لباس گرمم تنمه 😑 شما ایشالا زود خوب بشی طولانی نشه مدتش انگار دو نفر درونم هستند یکی میخواهد تمام دنیا را ببیند و دیگری حتی نمیخواهد اتاقش را ترک کند 🤍
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5834 سلام عزیزم منم همینم از پنج شنبه تا حالا دیگعدارم میمیرم دکترفتین؟؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دختریه عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 86 دکترفتین؟؟ چرا رفتم بابا دوبار هم رفتم انگار دو نفر درونم هستند یکی میخواهد تمام دنیا را ببیند و دیگری حتی نمیخواهد اتاقش را ترک کند 🤍
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5834 شما ایشالا زود خوب بشی طولانی نشه مدتش یماه نریض بودم😭دکترفتم خوب نشدم تازه یه هفتس بهترشدم که یهو سرماخوردم تحمل ندارم دیگه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5834 چرا رفتم بابا دوبار هم رفتم هیچ تغییری نکردی؟؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دختریه عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 86 یماه نریض بودم😭دکترفتم خوب نشدم تازه یه هفتس بهترشدم که یهو سرماخوردم تحمل ندارم دیگه ای وای من فکر کنم دفعه قبل آنفولانزا بوده من الان انفولانزاست انگار دو نفر درونم هستند یکی میخواهد تمام دنیا را ببیند و دیگری حتی نمیخواهد اتاقش را ترک کند 🤍
دختریه عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 86 هیچ تغییری نکردی؟؟ یه ذره بهتر میشم دوباره تب میکنم دیگه امروز برم بستریم میکنه حالت تهوع هم اضافه شده انگار دو نفر درونم هستند یکی میخواهد تمام دنیا را ببیند و دیگری حتی نمیخواهد اتاقش را ترک کند 🤍