2777
2789
عنوان

برنامه مطالعاتی امروز😻😻😻

142 بازدید | 4 پست

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

گاهی زندگی شبیه اتاقیه تاریکه، پر از درهایی که نمی‌دونی کدومش به مقصد می‌رسه. وقتی پشت میز درس می‌شینی، شاید حس کنی هیچ‌چیزی فوراً تغییر نمی‌کنه و فقط داری کلمات رو می‌خونی. اما حقیقت اینه: هر لحظه‌ای که صرف یادگیری می‌کنی، داره یه مسیر جدید تو مغزت می‌سازه، یه نور کوچیک تو اون اتاق تاریک روشن می‌کنی.درس خوندن فقط برای نمره یا مدرک نیست؛ تمرینِ اراده‌ست. تو داری به خودت ثابت می‌کنی که می‌تونی کنترل ذهن، تمرکز و آینده‌ت رو بگیری. هر صفحه‌ای که امروز می‌خونی، یه قدمه به نسخه‌ای از خودت که اعتمادبه‌نفس بیشتری داره، تصمیم‌های بهتری می‌گیره، و زندگی رو با وضوح بیشتری می‌فهمه.

یادت باشه، هیچ موفقیتی «یهویی» اتفاق نمی‌افته؛ موفقیت نتیجه هزار روز لحظه‌هایی‌ه که شاید حوصله‌ت سر رفته، اما بازم ادامه دادی. یه روز آینده، وقتی کتابی دستت می‌گیری یا وارد کاری می‌شی که عاشقشی، به خودت می‌گی:

“اگه اون روزها کوتاه نمی‌اومدم، الان اینجا نبودم.”

الان شاید یه ساعت درس خوندن برات کاری کوچیک به نظر بیاد، اما همین یک ساعت یعنی: داری برای خودت ارزش قائل می‌شی. داری نشون می‌دی که آینده‌ت برات مهمه، نه راحتی لحظه‌ای.

پس یه نفس عمیق بکش، گوشی رو بذار کنار، و با خودت بگو:

“من انتخاب می‌کنم رشد کنم. نه از روی اجبار، بلکه از روی ایمان به توانایی‌هام.”

و بعد فقط شروع کن. حتی اگه کم، ولی با تمرکز و صداقت. چون قدم‌های کوچیک، در مسیر واقعی، همیشه بزرگ‌ترین تغییرها رو می‌سازن

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

📝بخش اول: بیدار کردن ذهن (ساعات ۰۸:۰۰ تا ۱۳:۱۵)

• ساعت ۰۸:۰۰ تا ۰۹:۰۰ (شروع و آماده‌سازی): روز خود را با یک صبحانه مقوی و نوشیدن آب کافی آغاز کنید. محیط مطالعه را کاملاً مرتب کنید. این زمان برای ایجاد حال و هوای ذهنی مناسب است؛ از چک کردن تلفن همراه یا شبکه‌های اجتماعی به شدت پرهیز کنید.
  • ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۱:۰۰ (بلوک اول - اوج تمرکز): این دو ساعت را به سخت‌ترین یا مهم‌ترین مبحث اختصاص دهید. مغز شما در این زمان بیشترین توانایی پردازش را دارد. مطالعه را به صورت عمیق انجام دهید.
  • ساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۱:۱۵ (استراحت فعال اول): یک استراحت ۱۵ دقیقه‌ای کوتاه. از پشت میز بلند شوید، حرکات کششی انجام دهید و چند قدم راه بروید تا خون در بدن جریان یابد.
  • ساعت ۱۱:۱۵ تا ۱۳:۱۵ (بلوک دوم - یادگیری فعال): زمان مطالعه درس دوم یا مرور فعال مطالب صبح است. در این مرحله، یادگیری را با توضیح دادن مطلب برای خودتان یا نوشتن نکات کلیدی (بدون نگاه کردن به کتاب) تقویت کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

📝

بخش دوم: تجدید قوا و بازدهی میانی (ساعات ۱۳:۱۵ تا ۱۸:۴۵)

• ساعت ۱۳:۱۵ تا ۱۴:۱۵ (ناهار و استراحت ذهنی): صرف ناهار و سپس یک استراحت کامل از درس. سعی کنید ذهنتان را با فعالیت‌های غیر درسی آرام کنید.
  • ساعت ۱۴:۱۵ تا ۱۶:۱۵ (بلوک سوم - تمرین و کاربرد): این زمان طلایی برای تثبیت مطالب است. تمرکز اصلی روی حل مسئله، تست‌زنی یا انجام پروژه‌های عملی باشد. اگر امکان دارد، زمان‌بندی شده تست بزنید.
  • ساعت ۱۶:۱۵ تا ۱۶:۴۵ (میان‌وعده و شارژ مجدد): یک میان‌وعده سبک و مغذی (مانند میوه یا چند عدد مغز) میل کنید. این استراحت کمی طولانی‌تر، شما را برای دور بعدی آماده می‌کند.
  • ساعت ۱۶:۴۵ تا ۱۸:۴۵ (بلوک چهارم - بازیابی و حفظیات): این دو ساعت را به درس‌هایی اختصاص دهید که نیاز به تکرار و حفظ کردن دارند یا درسی که کمی سبک‌تر است تا خستگی تمرکز بالا کاهش یابد.

📝

بخش سوم: تثبیت و پایان کار (ساعات ۱۸:۴۵ تا ۲۲:۰۰)

• ساعت ۱۸:۴۵ تا ۱۹:۰۰ (استراحت کوتاه سوم): ۱۵ دقیقه استراحت نهایی برای آماده شدن برای بخش مرور.
  • ساعت ۱۹:۰۰ تا ۲۰:۰۰ (بلوک پنجم - مرور روزانه): حیاتی‌ترین بخش! این یک ساعت را صرف مرور سریع تمام مطالبی کنید که در طول روز خوانده‌اید. این کار اطلاعات را از حافظه کوتاه‌مدت به بلندمدت منتقل می‌کند.
  • ساعت ۲۰:۰۰ تا ۲۱:۰۰ (شام و برنامه‌ریزی): شام سبک میل کنید و وسایل مطالعه خود را برای روز بعد مرتب کنید. اهداف کوچک و مشخص روز بعد را بنویسید.
  • ساعت ۲۱:۰۰ تا ۲۲:۰۰ (پایان اختیاری): اگر همچنان انرژی دارید، این ساعت را صرف مطالعه سبک یا مرور مجدد مطالب دشوار کنید. در غیر این صورت، برای استراحت و خواب باکیفیت آماده شوید.