2777
2789

خسته شدم از چاقی ۱۱۵ کیلوعم و قدم ۱۶۰. بارها رزیم گرفتم  امپول زدم خوب کم کردما ولی برگشت دادم. غذام کم میخورم کلی انگار ن انگار کمردرد و زانو درد منو سیر کرد از زندگی. حالا میخوام بای پس یا اسلیو کنم ولی دکتر سونو.ازمایش.اندوسکوپی و قلب و اکو روانپزشک نوشته یه دلهره بدی منو گرفت بنظرتون برم انجام بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترخاله من انجام داده البته میگه انجام ندادم ریزش موگرفت کم کرده نصف شده ولی پوستش اویزونه صورتش شب ...

حتما نرسیده به خودش و مکمل نخورده گلم. راضی هست از عمل و لاغریش؟

حتما نرسیده به خودش و مکمل نخورده گلم. راضی هست از عمل و لاغریش؟

میگه مکمل می خورم ولی حالت تهوع دارم همیشه منم اونودیدم ترسیدم خودم ۳۰تااضافه دارم 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

ببین با رژیم و ورزش بهترین راهه کاری که خودم میکنم زیر نظر دکتر تغذیه باش روزانه ورزش داشته باش

راجع به عمل هم بعدش باید رژیمو ورزش داشته باشی دیگه ورزش که اگه نکنی پوستتو از دست میدی 

خودمم ۱۰۰تام زانو درد دارم ولی چند روزیه شروع کردم قبلا هم چندین بار انجام دادم و برگشت ولی خب بازم میگم بهتر از جراحیه و با رژیمو ورزش زیباییتو از دست نمیدی. 

منم مشکل چاقی داشتم ولی با یه مشاور تغذیه عالی رژیم گرفتم همون ماه اول جوری وزن کم کردم که ذوق مرگ شدم ؛ از طزیق واتساپ کار میکنه و هزینه هم درصورتی میگیره که ماه اول نتیجه گرفته باشی ؛ خیلی هم پیگیر هست واقعا عالیه اگر خواستی شملرشو بدم