2777
2789
عنوان

مشکل گوارشی کودکان

107 بازدید | 18 پست

دخترم بخاطر مشکل گوارشی سه روز بستری شد چون نصف شبا دلدرد و استفراق می‌گرفت .بعد از بستری شدن خوب بود دیگه .دیشب یه نودل خیلی تند خورد باز یه ساعت پیش با استفراق و دلدرد بیدار شد الان خوابش برده .خیلی ناراحتم .کسی تجربه داره ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نودل اصلا خوب نیست. دخترمنم هروقت غذای بیرون بخوره،دل درد شدید میشه، نصف شب تهوع و استفراغ میشه،بالا میاره

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
نودل اصلا خوب نیست. دخترمنم هروقت غذای بیرون بخوره،دل درد شدید میشه، نصف شب تهوع و استفراغ میشه،بالا ...

تورو خدا دعا کن خوب شه.دیگه هیچوقت بهش نمیدم.این نودل مثلا نودل خارجی بود گفت مامان بزار بخورم فک کردم مثل نودل ایرانی آت اشغال نباشه

تورو خدا دعا کن خوب شه.دیگه هیچوقت بهش نمیدم.این نودل مثلا نودل خارجی بود گفت مامان بزار بخورم فک کر ...

حتما خوب میشه. معده بچه نمیتونه هرچیزی رو هضم کنه.فقط غذاهای خونگی،خودم براش درست میکنم فست فود و انواع ساندویچ و اسنک..

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا