2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش منم فکرم درگیراینجورموضوعاتی بودالان

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

تو دوران مدرسه همکلاس دختر عموم  بود یه دختر لاغر و همیشه مانتو گشاد میپوشید تو دبیرستان کلی جوش بزرگ داشت و میترا استاد هم همکلاسی خواهرم بود همون زن دوم شهردار تهران شد و شوهره کشتش میترا خیلی سرزنده بود و خوشگل میترا متولد 62بود میخواست بره صدا و سیما مجری بشه ولی آزاده رفت از شانس خورش واحدی با صبح بخیر ایران اومد کرمانشاه از اینکه تپوق نمیزنه خوب حرف میزنه گفت می‌برمت تهران مجری بشی اون موقع واحدی برو و بیا داشت آزاده چادری شد بگم آزاده خیلی مهربونه بود و خوش اخلاق همه بچه های مدرسه دوستش داشتن میترا هم تو دبیرستان دیگه ای بود به اسم استقلال خوشگل و جذاب هر دو قد متوسطی داشتن همه میگفتن این دو تا رقیب هم تو صدا و سیما هستن این اتفاق بعد دیپلم گرفتنشون بود میترا چند سال بزرگتر بود شوهر کرد یکی شانس نیاورد میترا هم خوش قلب بود و بلند پرواز ولی آزاده زود پیشرفت کرد لیاقتش داشت من هنوز یادش می افتم ناراحت میشم خیلی دختر خوبی بود هر دوست خوب بودن 

منم دیدم چقدر ناراحت شدماره خوشگل بودبدون هیج عمل و تزریقیقد بلند هم بودخدا رحمتش کنه

دقیقا واقعاً طبیعی خوشگل بود سر جریان خارج رفتنش از طرف مردم خیلی هیت گرفت که بیشترش نا حق بود خدارحمتش کنه