نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8786 عنوان شوهرم کلیپ های پشیمونی ازازدواج 578 بازدید | 47 پست برضدزنهارومدام میاره نشونم میده ،تازه نصب کرده وتاساعت دوسرش تواینستاس میگم بیابخوابیم من دوسدارم کنارتوبخواب برم تو شوهرمی زندگی مشترک ایناهرچی گفتم فایده نداشت الان چندشبه دیگه منتظرش نمیمونم جاخوابمم جداکردم تنخامیخوابم میادکنارم میبینه بی تفاوتم میره شماحق میدین به من مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍 1404/09/10 | 03:21 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8786 احتمالا سن ایشون کمه من ۳۵ شوهرم ۴۶ مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
دیگهخطندارم عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 2015 حق میدم ولی جاتو جد ا نکن جای همیشگی بخواب ایشون هم کارش تموم شد بیاد کنارت گل به خودی نزن
biiiiiiinam عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 1973 من ۳۵ شوهرم ۴۶ فک کردم تازه ازدواج کردین😁بگین دیره دیگه برا پشیمونی والا کاربر مرد
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8786 فک کردم تازه ازدواج کردین😁بگین دیره دیگه برا پشیمونی والا ۱۵ ساله ازدواج کردیم مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
پارمیس_جوونی عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 571 بهش بگو به اینستا توجه نکن..نصف کامنتها و کلیپهای ضد زن و ضد مرد کلا از خارج ایران تولید میشه..تا مردم رو علیه هم کنند
ناز_نازی_بابایی عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1996 اینستا مخرب ترینههههمامان منم نصب کرده بود همش به بابام نشون میداد و الکی قهر میکرد و دعواااا
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8092 چرا عزیز جان با رفتارت ناراحتی تو بیان میکنی این اصلا درست نیست آدم عاقل حرف میزنهسن تون کن نیست که اینطور بچگانه رفتار کنید ناراحتی تو بیان کن با لحن خوب در شرایط مناسب با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8786 چرا عزیز جان با رفتارت ناراحتی تو بیان میکنی این اصلا درست نیست آدم عاقل حرف میزنهسن تون کن نیست ک ... چی بگم حرف میزنم آروم لحن خوب دعوامیکنه مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8786 چی بگم والا چراسخته چیزی بگید! مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍