calledbehi مدیر عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 84 عنوان یک ماه کات کردم اما هنوز چکش میکنم 🥹😤😭 | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست واقعا خسته شدمنمیکشماحساسم درگیر میشهبا خودم میجنگم نمیتونم اما...(:دانشجو ام.. با این وضعیت بدبخت میشم بی دلیل میاد ت مغزم و بغض میکنم...هر چی سعی میکنم با درس خودمو مشغول کنم. باز ذهنم درگیرشه(:کاش یه دراگی بود میشد از تو فکرت در اومد(: 1404/09/10 | 02:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
calledbehi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 84 چند وقت با هم بودین؟ چهارسال باهاش بودم حدود ده ماه هرروز گریه میکردم بعد ده ماه یه فرشته اومد تو زن ... ۳ سال
calledbehi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 84 برای منن چند وقت پیش بدون خدافظی رفت امشب پیام خدافظی فرستاد درست وقتیکه موان کرده بودمممم💔 ما توافقی خدافظی کردیمالبته اول خودم..خدافظی کردمچون دیدم محبتی نمیبینمحس میکردم اویزونشم بخاطر همین .. زودتر دکممو زدم🫠
calledbehi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 84 جلو خودتو بگیر ۵ سال باهاش بودم کات کردم ۶ ماه چکش نکردم بعد ۶ ماه ی بار چک کردم برگشتم🤦♀️ وایییی الان ناراحتی برگشتی؟
calledbehi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 84 من چندتاپسره دبوداغون به پستم خورد ومن وابستشون شدم واقعااون پسرادرحدمن نبودن خیلی داغون بودن ... سو استفاده ؟؟؟ منم تقریباً همینطور...اما دیگ خسته شدم.. کات کردمبهش اجازه ندادم. سرد شد (:
biiiiiiinam عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 1973 من چندتاپسره دبوداغون به پستم خورد ومن وابستشون شدم واقعااون پسرادرحدمن نبودن خیلی داغون بودن چون من ... خوب تجربه شد از این ببعد تو انتخابتون دقت کنین کاربر مرد
calledbehi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 84 یک ماه چیه دقیقا ۴سال و نیمه هر شب چکش میکنم و عکسش نگاه میکنم الهی 🥹 میفهمممنم همینم
calledbehi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 84 خوب تجربه شد از این ببعد تو انتخابتون دقت کنین شما پسرا هم دلتون تنگ میشه (:؟!
عروسکفندقی عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 5227 به خدا نزدیک شو با نماز اول وقت و نذر هایی مثل زیارت عاشورا و استغفار هم آرامش میگیری کامل هم آیندت تامین میشه همم اینکه قسمت هم باشید بهم برمیگردین
calledbehi مدیر استارتر عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 84 به خدا نزدیک شو با نماز اول وقت و نذر هایی مثل زیارت عاشورا و استغفار هم آرامش میگیری کامل هم آیندت ... باشه عزیزمامیدوارم برگرده!!اما اگر برنگشت..افسرده میشم. مطمئنم