2777
2789

بیاین بچها تا از تجربیات هم استفاده کنیم

من خیلی علاقه دارم به حوزه آرایشی بهداشتی،سالهاست که ویدیو های بیوتی بلاگر های ایرانی وخارجی رو میبینم،نقد محصول میبینم،خودم محصول میخرم تست میکنم و...

علاقه خاصی دارم به این حوزه و کلی اطلاعات جمع کردم

بیاین هر سوالی دارین بپرسین اگه بلد بودم جواب میدم

و بیاین بگین بهترین و بدترین چیزی ک خریدین چی بوده وچرا؟

خودمم میگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

محصولات کامان 

بخصوص کرم بمبی آبرسانش

افتضاااااح بود

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

یکی از خوبا 

اسنس حلزون کزارکس

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
کانسیلر خوب بگو و نحوه استفاده ازشچطور رژ لب رو فیکس کنیم

توی چند تا از ویدیو هایی که دیده بودم،کانسیلر دیور رو خیلی تعریف میکردن و واقعا هم فوق العاده بود

در درجه یکم مناسب تر تارت و توفیسد، تارت کاور بالا تری داره ولی توفیسد بهتره

بازم قیمت مناسب تر ولی با کیفیت،میبلین

از اونا که سرش پد داره حدود ۹۵۰ تومنه

منظورت از فیکس کردن رژلب چیه عزیزم؟دوامش رو چجوری ببریم بالاتر؟

کانسیلر خوب بگو و نحوه استفاده ازشچطور رژ لب رو فیکس کنیم

ی کوچولو پودر فیکست رو بزن روش هم مات میشه هم به لیوان اثر نمی‌ذاره هم تا ساعتها میمونه

میشه ضدلک معرفی کنید ک پوست روشن کرده 🙃

از محصولات حاوی ویتامین سی استفاده کن

و سرم نیاسین آمید

در کنار مصرف این محصولات چون اکتیوهستن،توی روتین روزت حتما از ضدآفتاب استفاده کن

توروخدا یه ریمل عالی حجم دهنده که کمی هم بلندکنندگی داشته باشه معرفی کن مژه هارو خوشگل و طبیعی بکنه ...

اسنس مشکی امتحان کردی؟ 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤