2777
2789
عنوان

خانوادگی دچار ویروس جدید شدیم

232 بازدید | 28 پست

خیلی سخته اصلا ۳روزه داریم زجر میکشیم قشنگ حتی کوچیک ترین فرد خانوادمون یک سالشه دچار کروپم‌شده همزمان خیلی ویروس دردناکیه مراقب باشید امکانش هست برایه سلامتی خودمو خانوادم یدونه صلوات نذر حضرت علی اصغر و امام رضا کنی 

عزیزم خدا سلامتی بده

علائمش چیه؟

من دارم الان از معده درد و حالت تهوع میمیرم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه علائمش رو بگی واینکه چندروز بعد مبتلادشدن خودشو نشون میده

۲-۳روز بعد علائم نشون داد 

علائم اولیش گلو درد خیلی وحشتناکه خیلیااا،و بعدش تب و آبریزش برایه بعضیا دل درد تهوع و استفراغ و اسهالم هست بی حالی سرفه ضعف سیستم ایمنی

و خب برایه بچه ها کروپ واگیر شده که خیلی وحشتناکه 

من خوب شدم ولی باز دو روزه گلوم درد میکنه بدجور

منم بعد از ده روز دوباره خارش گلو فکر کنم از هوای الوده باشه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
گلو دردش خیلی دردناکه 

مقداری سرکه سیب مخلوط کن با آب جوشیده ولرم و قرقره کن،،، سریعا درد گلو رو‌کم میکنه و بعد از سه چهار بار تقریبا تمام میشه..

حتما سرکه سیب توی خونه داشته باشید همیشه.. آنتی بیوتیک فوق العاده قوی هست