2777
2789
عنوان

مادرشوهر به ظاهر مهربون

240 بازدید | 14 پست

کل هفته پیداش نیس، پنجشنبه جمعه که میشه تلفناش شروع میشه،سوالاتش شروع میشه، خونه کی هستین؟! کجا رفتین چی میخرین و هزار تا سوال که چرا اینجا نمیایین،، میگم تازه اومدیم خب اونجا، هربار یه بهونه میاریم که مثلا دکتریم اینا،،انگار قرار نیس ما زندگی کنیم بریم خونه فک وفامیلامون، وقتی هم میرم خونش همش الکی میناله که پام درد میکنه،بچه هامو میگه دس به این نزن بشین همش امر ونهی،، تازع یه اخلاق بدم داره تا میخام یه لباس تازه بپوشم خونشون میکه چن خریدی از کجا خریدی حتی یه جوراب تازع هم میترسم بپوشم میگم الان سوال پیچم میکنه😕😕😕

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

همین الانم با شوهرم دعوا کردم که چرا مادرت تحت نظر گرفته مارو نمیزاره جایی بریم،، پنجشنبه ک میشه زنگ میزنه خونه کی هستین؟؟ اخه به اون چه ربطی داره من کجام، بیرونم خریدم، انکار همه چیمو باید بهش توضیح بدم،، شوهرم گفت باشه بهش میگم شمارتو از گوشیش پاک کنه برای همیشع🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو تو باشگاه دیدن 

منم تنها جایی که میرفتم باشگه بود و برا اونجا هزينه میکردم

به دوستم گفتم هیچی دیگه باید همین رو بذارم برا اینجا 

گفت اتفاقا رنگارنگ بپوش عادت کنند

یا دق

منو تو باشگاه دیدن منم تنها جایی که میرفتم باشگه بود و برا اونجا هزينه میکردمبه دوستم گفتم هیچی دیگه ...

عادت نمیکنن شوهر ادمو کوک میکنن همین مسافرت نزدیکم نمیبره دیگه،، خود شوهرم از دست مادرش اسیر شده،، مسافرت بودیم گفت به مادرم بگو اومدیم کوه

اگر آدم خوبیه و بدجنس نیس مثلا بین تو و شوهرتون بهم نمیزنه ولش کن ولی سعی کن اعتماد نکنی و اسرار زندگیتو فاش نکنی حالا هرچی شد...سعی کن پر توقع نکنی بلخره آدمیزاده،و اینکه بچه بازی در نیار یا سری پرخاشگری نکنی چون ب چشم بچه معلوم میشی،و از چشم شوهرتم کوچیک میشی سعی کن سیاست داشته باشی بیخیال بابا من خودم از دستشون افسردگی گرفتم بگیر ب یورت وگرنه افسرده میشی

همین الانم با شوهرم دعوا کردم که چرا مادرت تحت نظر گرفته مارو نمیزاره جایی بریم،، پنجشنبه ک میشه زنگ ...

دعوا نکن  سر بالا جواب بده 

کجایی ؟ خونه    کجا میری؟ معلوم نیست    لباس چند خریدی؟ یادم نمیاد خیلی وقت گرفتم     کی میاد خونت؟ کسی چیزی نگفته

بیا اینجا    سر فرصت مناسب مزاحم میشیم 

اگر آدم خوبیه و بدجنس نیس مثلا بین تو و شوهرتون بهم نمیزنه ولش کن ولی سعی کن اعتماد نکنی و اسرار زند ...

اخه تا پنجشنبه یه تک زنگ هم نمیزنه تا شوهرم میخاد تعطیل شه بمونه خونه تلفناش شروع میشه که الا و بلا باید بیایین اینجا،، خونمون دعوا بپا میشه،، من میگم میرم بیرونی جایی شوهرمم میگه نه مادرم متتظره،، دیگه امشب دهن شوهرمو صاف کردم گفتم بگو بهش دیگه به من زنگ نزنه

دعوا نکن سر بالا جواب بده کجایی ؟ خونه کجا میری؟ معلوم نیست لباس چند خریدی؟ یادم نمیاد خیلی و ...

از رو نمیره که،، از من قطع میکنه میزنگه به شوهرم،، یبارم همونارو از شوهرم میپرسه

از رو نمیره که،، از من قطع میکنه میزنگه به شوهرم،، یبارم همونارو از شوهرم میپرسه

با شوهرت هماهنگ کن دیگه    من سریع بهش میگم 

بعد مثلا گفت چرا نمیگی میگم از دهنم پرید    یا میگم هنوز که معلوم نیست چرا بگم ...

من کلا از اول به خانواده شوهرم گفتم از سوال جواب خوشم نمیاد 

هر چی ام بپرسن میگم نمیدونم ، تلفنی ام فقط بعضی وقتا با خواهرش در ارتباطم   گفتم من با بابای خودمم زیاد تلفنی صحبت نمیکنم   وقت نمیکنم      خونشونم فقط مناسبت ها و وقتی دعوت کنن میرم      خودشونم دعوت میکنم   اونم کم     از اولم گفتم از مهمون سر زده و یهویی خوشم نمیاد   تمام

اخه تا پنجشنبه یه تک زنگ هم نمیزنه تا شوهرم میخاد تعطیل شه بمونه خونه تلفناش شروع میشه که الا و بلا ...

وا این بچه بازیا چیه😐😑بگو بمن زنگ نزنه دیگه چه حرفیه اینجوری شوهرتم دلزده میکنی دختر

مادرشوهرت چندساله شاید پیره یا دوستون داره نیاز ب توجه دارن،،،بگو مادر امشب نمیشه ایشالا یه شب دیگه یا بگو اگه فرصت بود خبر میدم باید با ....اسم شوهرتو بگو مشورت کنم

اینجوری احترامت حفظ میشه اولش سخته بعد عادت میکنین .شوهرتم بچه بازی در نیاره بره بگه شماره زنمو پاک کن زشته بخداسعی کن زنگ میزنه جواب ندی مثلا هر موقع خودت خواستی ج بده بگو سرم شلوغ یود یا گوشی رو سکوت بود متوجه نشدم....خودتو مشغول نشون بده ..یا جمعه ها اگ زنگ زدن بگو خونه دوستمم یا فلان جا دعوتیم بپیچون

با شوهرت هماهنگ کن دیگه من سریع بهش میگم بعد مثلا گفت چرا نمیگی میگم از دهنم پرید یا میگم هنوز ...

بخدا خوب کاری کردی رک و راست حرف زدی