2777
2789

سلام من و بچه هام و شوهرم آنفولانزا گرفتیم دوهفته است مریضیم خیلی شدیییید بود خدا انشالله سر هیچ کس نیاره تازه بهتر شدیم ولی هنوووز سرفه میکنیم همش زنگ میزنه چرا نمیاین خونمون چ مریضی بود ک خوب نشدین منم میگم خب مریضیم شما هم مریض میشید میگه از اون خونه بچه هارو دربیار هوا بخورن خوب میشن نترس ما مریض نمیشیم😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مائم مریضیم ولی همش میگن بیابیامریضم نبودیم دوست نداشتم برمخدایا از رو زمین برشون دار راحت بشم

واااا این چن حرفیه از دوست داشتن خب میگن بیایید وگرنه رفتنتون جز دردسر چیزی مگه داره براشون 

دختر نداری مث من جوابشو بده؟ 

یه بار اون جای تو جواب بده دیگه زنگ نمیزنه 

مامان من شبا بیداره، صبح میخوابه، یه مدت اینم را به را صبحا زنگ میزد 

یه روز صبح من جای مامانم جواب دادم گفتم :

بله 

شما؟ 

نشناخت از صدام گفت زهرا تویی 

گفتم نه عزیز اول صبحی چی میخوای ازمون 

بعد گفت خوابی؟ 

گفتم آره 

گفت مامانت کجاس؟ (مامانم همیشه میگفت بگو بیرونم) 

رک گفتم خوابه 

این قدر با بی حالی و تک کلمه ای جوابشو دادم 

که شکایتشو به بابام کرده بود 

بابامم نه گذاشت نه برداشت از من دفاع کرد

به نظرم این کارو کن

جوابه

مائم مریضیم ولی همش میگن بیابیامریضم نبودیم دوست نداشتم برمخدایا از رو زمین برشون دار راحت بشم

برای ما امروز زنگ زد ک چخبر کجایین گفتم خونه گفت این مریضیتون خوب نشد یکم چیزای مقوی بده بچه ها بخورن از خونه درشون بیار با یه لحنننن بددددد منم گذاشتم رو اسپیکر جلو شوهرم بعدم گفتم تحویل بگیر نمیذیم خانوم مریض نشه زنگ میزنه تیکه میندازه

بگو ببر بابا چیزی نمیشه مامانت خودش گفته وقتی رفتی بچهارو بزار تو بغلش حسابش جا بیاد 😎

اره واقعااااا انقد دلم میخواد بریم بفهمه ک هنوز مریضیم فک میکنه من دنبال بهانم نرم اونجا

برای ما امروز زنگ زد ک چخبر کجایین گفتم خونه گفت این مریضیتون خوب نشد یکم چیزای مقوی بده بچه ها بخور ...

نه بابا پاشو برو بدون ماسک

انقدر سرفه کنید مریض بشه 

من حیف بابت یچی دیگ ازش بدم میاد وگرنه میرفتم مریض بشه