2777
2789
عنوان

چهار سال باهاشم

108 بازدید | 13 پست

سلام ما چهار سال با هم دوستیم تو این مدت همه چی خوب بوده ولی چیزی که منو اذیت میکنه اینه که درآمد نداره و کار نمیکنه د فقط درس میخونه نمیتونه کار پیدا کنه سر هر کاری نمیره فکر میکنم مسئله مهمی باشه ولی از طرفی میگم خب هنوز درسش تموم نشده از طرفی بقیه رو میبینم که هم درس میخونن هم کار میکنن دنبال کار رفته ولی استخدام نشده نمیدونم چیکار کنم واقعا از هر نظر دیگه ای همه چی خوبه ولی این یکی هم عشق و محبت و وفاداری که نون و آب زندگی نمیشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی ب این داره ک رشتش چی باشه اگ چیزی باشه ک ایندش تامین باشه و بلافاصله بعد درس استخدام شه بنظرم اوکیه مثلا پرستاری پزشکی اینا

ولی اگ هیچ اطمینانی ب اینده شغلی توی رشتش نیس و همزمان ب کار فکز نمیکنه بنظرم بی مسئولیته و بفکر اینده نیست

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 

فقط میتونم بگم رابطه در سن کم همین مشکلات داره 

چهار سال باهمیم فراز فرود ها داشتید اما این آقا چهار سال دیگه نیاز داره تا به حداقل ها برسه 

پس من همیشه میگم دختر خانما لطفاً در یک مسیر پیشرفت قرار بگیرید و در سن مناسب وارد رابطه بشید چون یک سیب بندازی بالا تا بیاد پایین چندتا چرخ میخوره این آقا درستش اینکه به فکر درسش باشه بعد سربازی بعد استخدامی 

اگه هدفش شغل دولتی 

امیدوارم در جریان مضرات رابطه طولانی هم باشی عزیزم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بستگی ب این داره ک رشتش چی باشه اگ چیزی باشه ک ایندش تامین باشه و بلافاصله بعد درس استخدام شه بنظرم ...

درست میگی ولی تو این دوره زمونه شرایط مگه اینجوریه که بشینی درست تموم بشه و کار پیدا کنی اونم برا پسر 

این دقیقا مسئله منه که آیا همیشه این وضعیت یا نه یه روز اوضاع خوب میشه

باخودش صحبت کن بزار فکرش و توضیحاتشو بدونی احتمالا برنامه هایی داره اینطوری خیالت راحت میشه

درست میگی ولی تو این دوره زمونه شرایط مگه اینجوریه که بشینی درست تموم بشه و کار پیدا کنی اونم برا پس ...

اره چرا ک ن 

بعضی رشته ها انقدر سنگینن ک تو بخوایم نمیتونی همزمان کاری انجام بدی مث هموپ پزشکی و خیلی از علوم پزشکیا

ولی بانکداری فک نکنم رشته سنگینی باشه اینکه همزمان دنبال کار نمیزه خیلی بده چون هیچ تضمینی برای اینده وجود نداره 

من ک خودم دخترم ترجیح میدم کار کنم حتی همزمان با دانشجویی چ برسه پسر

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
فقط میتونم بگم رابطه در سن کم همین مشکلات داره چهار سال باهمیم فراز فرود ها داشتید اما این آقا چهار ...

مرسی از راهنمایی منطقیتون اره میدونم همه رو من اصلا مشکلی ندارم ما خیلی با هم اوکییم خیلی از مسائل رو با هم حل میکنیم برای ازدواج هم خب دروغ چرا من الان کیس های خیلی خوبی دارم که به خاطر رابطم ردشون میکنم ولی فقط هم به خاطر تو رابطه بودنم نیست ولی خب سخته واقعا نمیدونم اون روز طلایی میرسه یا نه فقط عمرمون رو هدر میکنیم کنار همدیگه 

باخودش صحبت کن بزار فکرش و توضیحاتشو بدونی احتمالا برنامه هایی داره اینطوری خیالت راحت میشه

ببین تو این سن من که دخترم نمیتونم تصمیم بگیرم میخوام چیکار کنم اونم مثل خودم هزارتا پلن داره و از بین همشون فقط درس رو پیش میبره و میگم دنبال کار میره ولی تا حالا فقط یه جا رفت و با محیطش مشکل داشت و دیگه نرفت نمیدونم شایدم میدونم و نمیخوام بپذیرم

مرسی از راهنمایی منطقیتون اره میدونم همه رو من اصلا مشکلی ندارم ما خیلی با هم اوکییم خیلی از مسائل ر ...

منطقی باش 

من مخالف رابطه نیستم چون شوهرم دوست پسرم بوده اما زمانی بود هر دو شاغل بودیم همسرم شغل و خونه ماشین داشت 

نمیگم مادیات مهم نه میگم حداقل ها زندگی مثل سربازی ، شغل ، یک پسنداز برای شروع نیاز به زمان 

چهار سال خیلی حرف چهار سال گذشته تغییرات مالی این فرد چقدر بود بعداً قرار چقدر باشه به رشته تحصیلی ایشون مربوط مثلا من پرستار بودم بعد درسم سریعا شاغل شدم مشاغلی هست زمان بره پس لطفاً چراغ مغز تو روشن کن 

برای هر دختری زمان ، روح قلبش سرمایه ها مهمی که تکرار نمیشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

منطقی باش من مخالف رابطه نیستم چون شوهرم دوست پسرم بوده اما زمانی بود هر دو شاغل بودیم همسرم شغل و خ ...

مممنونم واقعا از حرفاتون خوب بهشون فکر میکنم مرسی واقعا