2777
2789

شبیه بوی سوختن موی کله پاچه ولی تند و زننده تر 🥺منم باردارم حالت تهوع شدید گرفتم دارم می میرم خوابم نمی بره ،پنجره ها هم بسته ولی با این حال بوش خیال اذیت می کنه ،حالا یه ساعته صدای گریه ی گربه هم میاد 😑انگار داره زار میزنه .همه اش از فکرم میگذره نکنه کسی گربه آتیش زده .نمیدونم چرا 🤔 حال روحیم داغون شده 

عود روشن کن، منتها تو اتاق نه چون بارداری تو خونه روشن کن که دودش مستقیم تو اتاقت نیاد

یا اسپری خوش بوکننده‌ی هوا بزن یکم

یا اگه نداری عطری چیزی بزن یکم

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زدم فایده نداشت غلبه داره بوش

دماغت رو با دستمال یا گوشه‌ی لباست فعلا بگیر، واقعا اثر داره

تا بوش بره

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

بوی سوختن باسن اکساتونه 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

برو تمام سیم های برق خونه رو چک کن سه راهی ها سیم یخچال فریزر مخصوصا ، لباسشویی ماشین ظرفشویی و... جدی بگیر حرفمو برو چک کن منبع بو اگر از سیم ها باشه خطر آتش سوزی جدی در کمینه 

اینو نگفتم بهت استرس بدم چون حتی اگر از سیم هم باشه ممکنه تا یکی دو هفته هم این بو باشه و چیزی نشه و بعد دو هفته یهو منفجر بشه استرس نگیر ولی چک کن حتما 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85