2777
2789
عنوان

بریم برای نماز شب😍کیا میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 75 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیتونم بخونم امشب برا مژگان دعا کنید دفترچه تکمیل ظرفیت فرهنگیان بیاد امسال قبول بشه انشاءالله لطفا ...

چشم

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

وای خداروشکر😍😍😍چشم دعاگوتممنم یاد کن😍🌸🥺

فدات شم.کاش لیاقتشو داشتم هرشب بخونم.خدا مشکل شما و همه ی کسانی که التماس دعا دارن و ندارن رو حل کنه انشاءالله🤲🤲🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
قشنگم شما ک انقدر دلت پاکه میشه دعا کنی به عشقم برسم؟

چشم عزیزدلم

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

قبول باشه انشالله

لطفا من رو هم دعا کنید هرچی ب صلاحمه پیش بیاد💚

نگار

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
من خوندم الان اومدم بخوابم،،خیلی حس خوبیه خدارو شکر که توفیقش رو بهم داد😍ان شا ءالله ک همه این حس خ ...

خیلیییی حس خوبیهه

بچها امشب خیلی دلم گرفته بود خیلی زیاد انقد گریه کردم سرخ شد چشام و صورتم و کلی با خدا دردل کردم😔

نمیگم پیش خدا خیلی عزیزم نه شاید اینطور نباشه 

ولی رفتم حیاط صورتمو بشورم دیدم اسمون چه قرمز و گرفته شده بود. نمیدونم بارون میاد یا نه گفتم شاید نشونه باشه از خدا🥲🌸

انگاری که اسمون با من هم دردی کرده بود.

لایق باشم همتون دعا میکنم🌸🥲💔

لطفا هرکس پیام منو میبینه برام دعا کنه خیلی درد دارم💔

چشم

فدات شم.کاش لیاقتشو داشتم هرشب بخونم.خدا مشکل شما و همه ی کسانی که التماس دعا دارن و ندارن رو حل کنه ...

فدای تو مهربون