2777
2789
عنوان

این کاربر زندگی 1001 خسته نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 36 پست
ولی من از تاپیک های حس ششم متنفرم هر لحظه داره تو سایت تکرار میشه هی میگن حس ششمی بیاد واقعا درک نمی ...

اوناکه مزخرفن ، کسایی که به این اعتقاد دارن موندم از چه قومی هستن

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا یبار خودتون امضاتونو بخونین و بهش عمل کنینلابد ایشونم‌مشکل بزرگی دارهمن به شخصه خیلی اعتقاد دار ...

اره منم اعتقاد دارم ولی برو ببین چند بار تاپیک زده ،بیش از ده بار، خبکسل کنندس دیگه ، من که با صلوات مشکل ندارم و خا مشکل دیگران میگم انقدر تکراری تاپیک نزنیم برای یک موضوع 

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خب ما خانوما نسبت به شما صبورتریم

خدا همهشما صبور هارو برای خانوادتون حفظظظظظظ کنه

تو تاپیکشو باز نکن مگه مجبوری

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

البته برای شما که مرد هستی یکم عجیبه ولی ما زنها عادت داریم همو درک می‌کنیم.زنها علاقه دارن زیاد باه ...

خدا حفظ کنه همهخانم‌ها و مادران رو

همینطور که امثال شما یا مثلا خودت از گشت و گذار آزاد تو سایت بارداری دست نمیکشید ایشون رو هم مثل خود ...

حق با شماست، ولی سایت عمومیه