2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شکمت قلمبه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اگه کاملن ریلکس و بی تفاوت برخورد میکردی شوهرتم دیگه اصلا براش مهم نبود اینطوری نقطه ضعف نشون دادی 

با ناز میگفتی از بس توجهم میکنی و رسیدگی میکنی اینطور شده 😂

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

ناراحتی؟ رژیم بگیر و ورزش کن

رژیم بگیرم هیچی جام نمیمونه تازه یکم خوراکم بهتر شده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

انتقاد پذیر باشین یکم😐دوست داری همسرت اگر حرفی داره بریزه تو خودش و نگه؟

اره هر حرفی رو نباید زد 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

وا خب حالا گفته بنده خدا چرا اینقدر گارد میگیری حتی نمیتونه یک چیزی به شوخی به زنش بگه؟🤧😁

شوهر منم موقعی که چاق بودم بهم خانوم تپولو خودم ناراحت نمیشدم فقط سعی کردم لاغر بشم اینقدر سریع بهت بر نخوره لابد منظوری نداشته

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
اون هیکلش چطوره؟

اونم خودش شکم داره یکمی 

اخرشم گفتم شکم خودت قلمبه اس

اره هر حرفی رو نباید زد

حتما شوخی بوده عزیزم ناراحت نشو از این شوخی ها میکنن منظوری ندارن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ببین عزیزم رژیم به معنی لاغری نیست تو الان لاغری از طرفی رژیمت پرکالریه و چربی بدنتو زیاد میکنه

باید پروتئین زیاد مصرف کنی ورزش کنی که عضلاتت حجم بگیره و خوش فرم بشه 

لاغری و شکم داری یعنی بی تحرکی و خوراک پر از برنج و فست‌فود و قند و ...... 

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم

فقط و فقط شیرینی جات رو حذف کن معجزشو میبینی لاغری و شکم قلمبه نشانه قند نهفته است تا میتونی شکر و چیزهای شیرین مصنوعی رو حذف کن و همینطور ارد گندم 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه