2777
2789

هر روز یه داستانی کاردستی بیارن غذا بیارن هر روزیه چیزی ازشون میخواین بخدا مردم ندارن چرا روح روان بچه ها رو بهم میریزین بخدا همه مثل هم نیستن بعضیا نمیتونن همه چیه تهیه کنن 

خدا شاهده زن همسایه مون هر روز به دخترش دعوا داره ندارن بیچاره ها دختره هم بچه س نداریم نمیفهمه بهونه میگیره جلو دوستاش خجالت میکشه این چطور تعلیم وتربیتیه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا

آبجیم کلی گلگی میکنه 

مهد پسرش هر روز‌میگن این کارو کن اون کارو کن

از شانس بدش پول داره انجام بده ولی سلامتیشو نه

کسی هم نیست این کارارو کنه مجبوره با اون حال و روزش انجام بده که بچه پیش بقیه کم نیاره

مدرسه خواهرم ازشون خواسته دیوان حافظ بخرن بیارن مدرسه!!! نفری یکی!😐انگار شرایط اقتصادی براشون شوخیه

منم امروز سفارش دادم ۸۰۰ هزار حالا من واسه یلدا عروس میخام

ولی ارزون ترینش ۲۸۰ بود

حالا باز خوردن هیچی بلاخره یه چیزی گیر میاد بدی ب بچه این کاردستی درست کردنا نمیدونم چیه یا مثلا واس ...

مدیر مدرسه پسرم نمی‌ذاره برای یلدا مدرسه جشن بگیرند ،میگه پولی که میخوایید جمع کنید تو کلاس،مردم یک کیلو میوه میخرن همشون باهم میخورن تو خونشون،خیلی درکش بالاس،خدا حفظش کنه،

البته اگه این نماینده های خود شیرین بذارن

این خدا دو ماهه مدرسته شروع شده انقد ک من برا بچه های جاریم و خواهرشوهرم نقاشی کشیدم تو عمرم نکشیده بودم خداوکیلی این چ مدلشه تو دختر همه صفحه ها نقاشی بکشسم که روحیه بگیرن کی باید ب ما روحیه بده؟ بخدا از الان حوصله ندارم دوسال دیگه بچه خودم مدرسه بره باید چکار کنم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن