هر روز یه داستانی کاردستی بیارن غذا بیارن هر روزیه چیزی ازشون میخواین بخدا مردم ندارن چرا روح روان بچه ها رو بهم میریزین بخدا همه مثل هم نیستن بعضیا نمیتونن همه چیه تهیه کنن
خدا شاهده زن همسایه مون هر روز به دخترش دعوا داره ندارن بیچاره ها دختره هم بچه س نداریم نمیفهمه بهونه میگیره جلو دوستاش خجالت میکشه این چطور تعلیم وتربیتیه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حالا باز خوردن هیچی بلاخره یه چیزی گیر میاد بدی ب بچه این کاردستی درست کردنا نمیدونم چیه یا مثلا واس ...
مدیر مدرسه پسرم نمیذاره برای یلدا مدرسه جشن بگیرند ،میگه پولی که میخوایید جمع کنید تو کلاس،مردم یک کیلو میوه میخرن همشون باهم میخورن تو خونشون،خیلی درکش بالاس،خدا حفظش کنه،
این خدا دو ماهه مدرسته شروع شده انقد ک من برا بچه های جاریم و خواهرشوهرم نقاشی کشیدم تو عمرم نکشیده بودم خداوکیلی این چ مدلشه تو دختر همه صفحه ها نقاشی بکشسم که روحیه بگیرن کی باید ب ما روحیه بده؟ بخدا از الان حوصله ندارم دوسال دیگه بچه خودم مدرسه بره باید چکار کنم