2777
2789

پسرم ۳سالو نیمشه امشب داشت با دختر عموش که دوسالشه بازی میکرد اون یکی دختر عموش اومد بهم گفت که دست اون دختر دوساله رو گرفته گذاشته رو جای خصوصیش 

جای خصوصی رو میدونه و حیاداره جلوی هیچ کس حاظر نیست شلوارشو عوض کنه مثلا ناخوداگاه دستم بهش بخوره میکه نکن جای خصوصیه 

خودمون هم رعایت میکنیم که چشمش چیزی نبینه

الان نمیدونم چیکار کنم به روش بیارم یانه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید دروغ گفته

نه دروغگو نیست

بعد مثلا چنبار شده مثلا با خنده دست پسر کوچیکمو میگیره میگه بیا دست بزن به دودولم اسمشو که صدا کنم هر هر میخنده 

فک میکردم که به خاطر بازی و شوخی میکنه

نه دروغگو نیستبعد مثلا چنبار شده مثلا با خنده دست پسر کوچیکمو میگیره میگه بیا دست بزن به دودولم اسمش ...

به روش نیارید ک فکر نکنه چیز مهمیه حساس نشه غیرمستقیم متوجهش کنید با فیلم یا قصه ساختگی

براش توضیح بده کاره بدیه به کسی نشون بده و نباید اینکارو کنه، مستقیم نگو اینکارو کردی

چندین مرتبه گفتم خودش هم دقیق میدونه ولی کلا انگار علاقه داره دس بهش بزنه میدونه من میگم نکن جلو جلو میگه مامان میخاره