2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابت انسان بودنت اعتماد به نفس نداری؟خب روند طبیعی بدنت همینه دیگه پوست کلا سازیش کم میشه نواحی خاص ...

من هنوز دختر 24 سالم خب پوست صورتم خراب شده انگار مواد نداره خشکه

من هنوز دختر 24 سالم خب پوست صورتم خراب شده انگار مواد نداره خشکه

خب ۲۴ سالت باشه ببین مشکلت از کجاست

الان پاییز آب و هوا پسوت رو خیلی خشک میکنه شاید استرس و نگرانی زیاد شده پوستت اینطوریه پوسیدگی دندون از ۱۹ سالگی شروع میشه خب طبیعیه بابت چی اعتماد به نفس نداری؟ پوست مرغی شدن؟ بابا خندم میگیره بخدا 🤣🤣🤣

خب ۲۴ سالت باشه ببین مشکلت از کجاستالان پاییز آب و هوا پسوت رو خیلی خشک میکنه شاید استرس و نگرانی زی ...

😂😂 خب من ازدواج کردم زشته خب پوست مرغی و نواحی تیره ک اصن مخ منو خورده واقعا چیکار باید کرد با این بدن

😂😂 خب من ازدواج کردم زشته خب پوست مرغی و نواحی تیره ک اصن مخ منو خورده واقعا چیکار باید کرد با این ...

با این حساب همه آفریقایی ها و کسایی که سیاه پوستن باید برن بمیرن چون کل پوستشون تیره است دیگه 

چه حرفایی میزنی 

اینا همش بخاطر اینه درگیر یه سری معیار های چرت و پرت اینستا شدی تا بری سمت مصرف گرایی فلان کرم برا پوست مرسی فلان آب رسان مرطوب کننده برا فلان چیز لیزر جلسه ای ۲ تومن 

ببین به خودت رسیدن خوبه ولی نه در حد وسواس گونه یا حوری که فکر کنی اگه اون کارو انجام ندی پس زشتی و خوب نیستی

حالا یه جور میگی پوست مرغی شدم برا شوهرم قشنگ نیست انگار قدیم همه سرخ و سفید مثل برگ گل لطیف نه بابا تازه ۱۰ تا بچه هم میوردن( البته منظورم بچه نیست منظورم اینه خیلی روابط گرمی هم داشتن)

با این حساب همه آفریقایی ها و کسایی که سیاه پوستن باید برن بمیرن چون کل پوستشون تیره است دیگه چه حرف ...

امروز دوستم گفت پوستت داره پیر میشه یه فکری من به حال خودت 

موندم چ فکری کنم