2777
2789
عنوان

حق دارم حساس و ناراحت بشم

104 بازدید | 13 پست

امروز وقتی پیش نامزدم بود، پیش من با یه شرکت تماس گرفت بخاطر شغلش، بعد یه خانم جواب داد و بعد قشنگ معلوم بود که خانمه هم از اون آدماییه که با همه راحتن

بعد خانمه یه شوخی کرد و نامزد منم یهو خندش گرفت و خندید ولی وقتی دید من ناراحت شدم معذرت خواهی کرد ازم ولی من از اون موقع تا الان خیلی ناراحتم حالم گرفته س بنظرتون حق دارم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه ولی خب من که خودم هنوز هیچ تجربه ای ندارم میگم بابام کارش جوریه زیاد با منشی های شرکت و دلال ها سروکله میزنه و به قول مامانم پشت تلفن خنده و لاس زدنه هست 

اگه خط قرمزته که بهش تذکر بده 

خب شوخی کرده خانمه نامزدتم خندش گرفته دیگ

ولی بهش بگو طوری با خانما رفتار کن ک انتظار داری من با آقایون رفتار کنم.اگ دویداری خانمت سنگین باشه شما هم رعایت کن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

رابطه کاری هیچوقت درست نی جدی

ببخشید عزیزم متوجه منظورتون از رابطه کاری نشدم

راستش نامزدم با یه شرکت تماس گرفت که بپرسه ببین فلان جنس رو موجود دارن یا نه 

که همیشه آقا جواب میداد ولی این سری یه خانمه جواب داد 

خوب منشی اونجوری شرکت ها می گیرن که جذب مشتری و ارباب رجوع داشته باشن با صداشون  و سبک حرف زدنشون 

شاید واقعا حرف خنده دار زده که اشتباه اجتماعی باعث اینجور رد و بدل شدن صحبت و خوب عکس العمل همسر شما شده