2777
2789

نمیدونم مشکلش چیه با راه بردن و‌تکون دادن فقط ساکت میشه. تماممم کارام میمونه ی دختر چهار ساله هم دارم وقتی خوابه میاد بیدارش میکنه و خودشم مدام در حال ریخت و پاشه . شوهرم اصن حوصله کمک نداره چه بره سر کار جه نره فقط برا نماز نگه میداره اونم چون بجه وسطش گریه میکنه همش غر میزنه نمیخاد نماز بخونی . تازه با کوچکترین مسیله وحشی بازی در میاره. فک نمیکردم بعد بچه اینقدر آشفته بشه اوضاعم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک ماهشه حتما یکیشو دارهچون مشخصه بچه اذیتم ناراحته ولی با راه بردن یا رو پا تکون دادن ساکت میشه

الان قشنگ اوج دل دردهاش

معمولا بعد از چهل روز دل درداشون کمتر میشه

نزدیک غروب آفتاب داروی دل دردش رو بده که تا آخر شب اثر کنه دل درد نگیره

هر وقت دل درد شد یه حوله بذار روی شوفاژ گرم بشه آروم بذار روی دلش 

باد گلوش رو آروم بگیر

موقع خواب یه مقدار شیب دار بخوابونش ،شیر راحتر هضم میشه

یک ماهشه حتما بکیشو داره شربت گریپ میکسچز دادم اصن قورت نمیده بدمزه هس

خب یک ماه خیلی کوچیکه.

اگه کولیک هست بهش اینفاکول بده آب رو آتیش هست.

داروخونه ها ندارند و سیسمونی های بزرگ و معتبر دارند معمولا و یا اینترنتی میتونی بگیری. 

داروی یخچالی هم هست.

معمولا چند ماه اول بچه داری خیلی سخته. 

خودت خم تو تغذیه رعایت کن غذاهای نفاخ و طبع سرد نخور

حواست به رفلاکس هم باشه.پنهان یا آشکار 

انگار من تاپیک زدم دقیقا زندگی منم همینجوری شد شوهر من بچه کوچیک رو نگه نمی‌داره اما تو کارای خونه گاهی همکاری می‌کنه خداروشکر و هر چی خونس سعی می‌کنه اونیکی دخترم رو سرگرم کنه ولی بازم واقعا از پا افتادم خیلی خستم افسرده شدم حتی موهامو نمی‌رسم شونه بزنم بچه دوم واقعا سخت تر از اولیه

خدایا شکرت

منم تو همین شرایط هستم🤕🤕 داغونما

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫