2777
2789
یه چیزی اول کار بهت بگم که تو ذهنت داشته باشی ، 100 درصد کسایی که میبینی شاغل هستن و کار میکنن چه کا ...

اره میدونمدرس بد نیست 

وای من اونقدر فکرم درگیره نمیتونم دوباره بشینم پشت کنکور ک مشخص نیست قبول شم با نشم 

یسال با استرس بگذره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دوستم طراحی سایت و برنامه نویسی بلده درآمد نداره

مگه میشه نداشته باشه 

باید بره تو یه سایت اسمشو نمیدونم کارفرماها قیمت‌های مختلف گذاشتن یکیشو انتخاب کنه براش سایت طراحی کنه

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

اره میدونمدرس بد نیست وای من اونقدر فکرم درگیره نمیتونم دوباره بشینم پشت کنکور ک مشخص نیست قبول شم ب ...

خب خیلیا بدون درس خوندن هم پولدار و موفق هستن ، زیادم درگیر درس نباش اگه نمیتونی نخون یه مهارت یاد بگیر بجاش

خب خیلیا بدون درس خوندن هم پولدار و موفق هستن ، زیادم درگیر درس نباش اگه نمیتونی نخون یه مهارت یاد ب ...

من عاشق درس بودم 

وای دیگ نمیتونم

همین دیگ عزیزم دنبال یچیزیم آینده دار باشه درآمدشم خوب باشه

دیپلم انسانی آرزوم معلمی بود خیلی تلاش کردم نشد الان دنبال یک مهارتم بیشتر از این وقت تلف نکنم

برو سراغ یادگیری کارهای کامپیوتری و اینترنتی مثل برنامه نویسی سئو طراحی سایت و ...

عزیزم چن سال طول می‌کشه یاد بگیرم و به درآمد برسم وقتی رسیدم ماهیانه چقدر درآمد دارم؟

خیلی اطلاعی ندارم خودم تازه میخوام یاد بگیرم اما سال چیه چند ماه شایدم کمتر 

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷